Valencia City Pass

Ontdek Valencia extra voordelig!

Home 9 Stedentrip Valencia 9 Valencia City Pass

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

De Valencia City Pass

Ontdek de stad van Paëlla

Valencia is een heerlijke stad voor een citytrip. Dankzij de ligging aan de Middellandse Zee kun je een stedentrip naar Valencia vaak combineren met een strandvakantie. De handige Valencia City Pass geeft entree tot de beste activiteiten en bezienswaardigheden in Valencia. De pas is inclusief een transfer van de luchthavaen van Valencia naar het centrum van de stad, tickets voor de hop-on hop-off bus en de metro, en gratis en skip the line toegang tot Oceanografic Sea Life Center, het grootste aquarium van Europa. Bovendien krijg je korting op veel attracties en tours in Valencia. Je ontvangt alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas in de stad nog moet ophalen.

Geen wachtrijen

Het Oceanografic Sea Life Center in Valencia is het grootste aquarium van Europa en het is daar vaak druk bij de kassa. Bij de Valencia City Pass ontvang je een ticket voor Oceanografic waarmee je via een skip the line toegang snel naar binnen kunt.

Gratis vervoer

Met de Metropas kun je gratis en onbeperkt reizen met de metro in Valencia (voor 1, 2 of 3 dagen). De metrokaart haal je op bij het vliegveld. In de kaart zit een chip waardoor die helaas niet per email kan worden verstuurd. Zodra je de metrokaart hebt opgehaald kun je deze gebruiken voor lijn 3 of 5 naar het centrum van Valencia. Na reservering ontvang je instructies waar je de kaart kan ophalen en hoe je die moet gebruiken. Bij de Valencia City Pass horen ook tickets voor de hop-on hop-off-bus (24 uur) die je langs alle bezienswaardigheden van Valencia brengt.

Korting

De Valencia City Pass geeft korting op meer dan 20 attracties, musea en tours in Valencia. Kortingen tot maar liefst 50%!

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Valencia, je krijgt alle bestelde tickets thuis. Alleen de Metropas moet je ophalen bij het vliegveld.

  • Skip the line en gratis toegang tot Oceanografic Sea Life Center
  • Tickets voor de Hop-on Hop-off bus (24 uur geldig)
  • Gratis openbaar vervoer (metro)
  • Airport Transfer met de metro naar het centrum

Hoe werkt het?

De Valencia City Pass kun je online bij ons bestellen.

  • Selecteer de aankomstdatum in Valencia en het aantal volwassenen en kinderen
  • Selecteer hoeveel dagen je de Metro Card en de citypass wilt gebruiken
  • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

De stad Valencia

Valencia is na Madrid en Barcelona met ruim 800.000 inwoners de op twee na grootste stad van Spanje. De zonnige Spaanse stad aan de Middellandse Zee, biedt een perfecte mix van middeleeuwse architectuur en uitgestrekte mediterrane stranden tot futuristische culturele centra en vriendelijke stadsparken.

Hoogtepunten Valencia

Het centrum van Valencia kent tal van bezienswaardigheden, zoals La Lonja de la Seda, Mercado Central, de Plaza de la Reina met de Kathedraal van Valencia en de Iglesia de los Santos Juanes. Iets buiten het centrum ligt het mooie stadspark in de bedding van de van de voormalige rivier Turia, de Jardin del Turia, en de beroemde ‘Ciutat de las Artes y Ciencias’ oftewel ‘De Stad van kunsten en Wetenschappen’. Uiteraard mogen we ook de prachtige stranden niet vergeten!