Valencia Digital City Pass

Ontdek Valencia extra voordelig!

De Valencia City Pass

Ontdek de stad van Paëlla

Valencia is een heerlijke stad voor een citytrip. Dankzij de ligging aan de Middellandse Zee kun je een stedentrip naar Valencia vaak combineren met een strandvakantie. De handige Valencia City Pass geeft entree tot de beste activiteiten en bezienswaardigheden in Valencia. De pas is inclusief gratis en skip the line toegang tot Oceanografic Sea Life Center, het grootste aquarium van Europa, Museo de las Ciencias, het Wetenschapsmuseum van Valencia en Hemisfèric, een IMAX-filmtheater met een gigantisch scherm. Tickets voor de hop-on hop-off bus en een handige app met audioguide zijn ook inbegrepen bij de stadspas. Bovendien krijg je korting op veel attracties en tours in Valencia. Je ontvangt alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas in de stad nog moet ophalen.

Geen wachtrijen

Het Oceanografic Sea Life Center in Valencia is het grootste aquarium van Europa en het is daar vaak druk bij de kassa. Bij de Valencia City Pass ontvang je een ticket voor Oceanografic waarmee je via een skip the line toegang snel naar binnen kunt. Andere attracties in de Stad der Kunsten en Wetenschappen die je gratis kan bezoeken met de pas zijn het boeiende wetenschapsmuseum Museo de las Ciencias en het filmtheater L’Hemisfèric.

Vervoer

In de Valencia Pass zit geen gratis openbaar vervoer, maar op tal van plaatsen in de stad kun je een- of meerdaagse kaarten kopen voor het openbaar vervoer (metro en bus) in Valencia. Bij de pas horen ook tickets voor de hop-on hop-off-bus (24 uur). Met deze bus kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Valencia. Bij iedere stop heb je de mogelijkheid om uit te stappen, om de bezienswaardigheid te bekijken. Vervolgens kun je bij een volgende bus instappen, om naar het volgende punt op de route te rijden.

App met audioguide

Bij de Valencia Digital Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Valencia. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Korting

Naast de gratis toegang tot L’Oceanogràfic, L’Hemisfèric en het Wetenschapsmuseum krijg je met de stadskaart voor Valencia nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, korting op excursies en fiets- en wandeltours in Valencia en omgeving.

Producten

  • Skip the line en gratis toegang tot Oceanografic Sea Life Center
  • Toegang tot wetenschapsmuseum Museo de las Ciencias
  • Toegang tot filmtheater L’Hemisfèri
  • Tickets voor de Hop-on Hop-off bus (24 uur geldig)
  • App met audioguide, met informatie over ruim 100 bezienswaardigheden
  • Korting op andere musea en attracties in Valencia
  • Korting op tours en excursies

Rated by 22 Happy Travelers!

(4/5)
Valencia Digital Pass citypass

Hoe werkt de Valencia Pas?

De Valencia Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Valencia, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Maak een boeking en selecteer de datum waarop je aankomt in Valencia. Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Valencia.

De stad Valencia

Valencia is na Madrid en Barcelona met ruim 800.000 inwoners de op twee na grootste stad van Spanje. De zonnige Spaanse stad aan de Middellandse Zee, biedt een perfecte mix van middeleeuwse architectuur en uitgestrekte mediterrane stranden tot futuristische culturele centra en vriendelijke stadsparken.

Hoogtepunten Valencia

Het centrum van Valencia kent tal van bezienswaardigheden, zoals La Lonja de la Seda, Mercado Central, de Plaza de la Reina met de Kathedraal van Valencia en de Iglesia de los Santos Juanes. Iets buiten het centrum ligt het mooie stadspark in de bedding van de van de voormalige rivier Turia, de Jardin del Turia, en de beroemde ‘Ciutat de las Artes y Ciencias’ oftewel ‘De Stad van kunsten en Wetenschappen’. Uiteraard mogen we ook de prachtige stranden niet vergeten!

DigitalPass Valencia2

Wat te zien en te doen in Valencia: