Citypasses stedentrips passen tour stadspas logo online favicon

citypasses.eu stedentrips

Home 9 Copyright

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

Copyright

Alle artikelen en foto’s op de website van Citypasses.eu zijn exclusief eigendom van Citypasses.eu en beschermd door auteursrecht. Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van rechthebbende is het niet toegestaan, informatie, teksten, beeldmateriaal of foto’s van Citypasses.eu over te nemen.

Foto’s van derden

Bij een aantal artikelen op Citypasses.eu worden foto’s van derden gebruikt. Dit kunnen persfoto’s zijn, stockfoto’s of andere foto’s waarvan de eigenaar al dan niet onder bepaalde voorwaarden toestemming tot het gebruik van de foto’s verleend heeft aan Citypasses.eu. Het is niet toegestaan om deze foto’s over te nemen.