Sevilla Digital Card

Ga op reis door de hoofdstad van Andalusië

 

Home 9 Stedentrip Sevilla 9 Sevilla City Pass

De Sevilla City Pass

De stadspas voor Sevilla

Ontdek Sevilla op een ontspannen en goedkope manier met de Sevilla City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij de indrukwekkende Kathedraal van Sevilla, de Giralda-toren en het drukbezochte Real Alcazar, het schitterende Koninklijk Paleis van Sevilla met de prachtige tuinen. Een tour met de Hop-on Hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Sevilla is ook inbegrepen bij de pas. Als extra optie kan je kiezen voor een OV-kaart voor 3 dagen gratis openbaar vervoer in Sevilla, inclusief een transfer met een taxi van de luchthaven van Sevilla naar je hotel in de stad. (Let op: de OV-kaart en de luchthaventransfer zijn door de maatregelen rond het corona-virus tijdelijk niet beschikbaar.)

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Sevilla niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Andalusië. Je krijgt alle tickets en vouchers thuis gestuurd en hoeft dus in Sevilla niks meer op te halen of in te wisselen. Met de pas kun je bovendien tickets bestellen met 10% korting voor andere bezienswaardigheden en musea in Sevilla en voor flamencoshows, tapastours, fietstours en excursies.

Geen wachtrijen

Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrijen bij het Real Alcazar, het prachtige koninklijk paleis, en bij de indrukwekkende Kathedraal en de Giralda-toren. Je kunt bij deze attracties naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

Een tour met de Hop-on Hop-off bus is ook inbegrepen in de kaart. Deze rondrit brengt je langs alle hoogtepunten van Sevilla en je kan uit- en instappen waar je maar wil.

Toch graag OV? Bestel de Sevilla Travel Card!

De Sevilla Travel Card geeft je drie dagen lang onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Sevilla, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Sevilla naar je hotel of appartement in de stad ook inbegrepen!
Bestel hier de Sevilla Travel Card.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren, en de gratis Hop-on Hop-off bus kun je met deze stadspas nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, korting op fiets- en wandeltours, rondvaarten en flamenco-shows in Sevilla en excursies naar Malaga, Granada en Cordoba.

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Sevilla, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang tot Real Alcazar
  • Ticket en skip-the-line toegang tot de Kathedraal
  • Ticket en skip-the-line toegang tot de Giralda toren
  • Ticket voor de Hop-on Hop-off bus (24 uur geldig)
  • Korting op andere attracties, musea, tours en shows
  • Optie: OV-kaart voor 3 dagen gratis openbaar vervoer
  • Optie: Transfer met een privé-taxi van Sevilla Airport naar je hotel
Sevilla Digital Pass citypass Seville

OV-kaart en luchthaventransfer nodig?

Met de Sevilla Travel Card heb je 3 dagen lang onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Sevilla, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Sevilla naar je hotel of appartement in de stad inbegrepen!

BESTEL DE SEVILLA TRAVEL CARD >>

Sevilla bezienswaardigheden

In Sevilla hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Andalusië. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Sevilla vind je op Sevilla-Nu, de online stadsgids over Sevilla!

BEZOEK SEVILLA-NU >>

Hoe werkt de Sevilla City Pass?

De Sevilla Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Sevilla, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Sevilla. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je het Real Alcazar en de Kathedraal wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, shows en excursies in Sevilla.

De stad Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de schitterende streek Andalusië in Zuid-Spanje en telt 700.000 inwoners. Sevilla is een prachtige en levendige stad met een rijke historie.Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden en musea, een heerlijk klimaat, lekkere tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en flamenco-muziek. Dankzij de goedkope vluchten met lowcost-vliegtuigmaatschappijen als Ryanair is het tegenwoordig ook een populaire bestemming voor een korte stedentrip.

De hoogtepunten

In het prachtige en sfeervolle centrum van Sevilla struikel je over de bezienswaardigheden en leuke buurten. De Kathedraal met de Giralda-toren, de Torre d’Oro, het koninklijk paleis Real Alcazar en de schitterende tuinen, de Plaza de Espana en de andere gebouwen van de Wereldtentoonstelling in 1929 en de gezellige wijken Triana en Santa Cruz zijn slechts enkele van de vele highlights in de stad. In elk restaurant en elke bar in Sevilla kan je uiteraard ook van de heerlijke Spaanse tapas genieten!

Wat te zien en te doen in Sevilla: