Sevilla City Pass

Ga op reis door de hoofdstad van Andalusië

 

De Sevilla City Pass

De stadspas voor Sevilla

Ontdek Sevilla op een ontspannen en goedkope manier met de Sevilla City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij het drukbezochte Real Alcazar, het indrukwekkende koninklijk paleis van Sevilla met de prachtige tuinen. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Sevilla. Ook een cruise met een rondvaartboot over de Guadalquivir rivier is inbegrepen bij de citypas. Een privé-taxi brengt je van de luchthaven van Sevilla naar je hotel in het centrum van de stad. Met de pas kun je bovendien tickets bestellen met 20% korting voor andere bezienswaardigheden en musea in Sevilla en voor flamencoshows, tapastours, fietstours en excursies.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Sevilla niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de hoofdstad van Andalusië. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt. Bovendien krijg je alle tickets en vouchers thuis gestuurd en je hoeft dus in Sevilla niks meer op te halen of in te wisselen.

Geen wachtrijen

Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrij bij het Real Alcazar, het prachtige koninklijk paleis in het centrum van Sevilla. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

Bij de Sevilla City Pass hoort geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want het compacte centrum van Sevilla kun je goed te voet doen. De hop-on hop-off bus is wel inbegrepen in de kaart. Die brengt je langs alle hoogtepunten van de stad. Anders kun je gebruik maken van het prima en goedkope openbaar vervoer in Sevilla. Op de diverse stations in de stad kun je gemakkelijk kaarten kopen voor de bus en de metro in Sevilla  Een transfer met een taxi van de luchthaven van Sevilla naar je hotel is ook inbegrepen.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot Real Alacazar en de gratis hop-on hop-off bus en cruise kun je met deze stadspas nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, korting op fiets- en wandeltours, rondvaarten, flamenco-shows en excursies naar Malaga, Granada en Cordoba.

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Sevilla, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang tot Real Alcazar
  • Ticket voor de Hop-on Hop-off bus (24 uur geldig)
  • Ticket voor een rondvaart over de Guadalquivir
  • Transfer met een privé-taxi van Sevilla Airport naar je hotel
  • Korting op andere attracties, musea, tours en shows

Sevilla bezienswaardigheden

In Sevilla hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Andalusië. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Sevilla vind je op Sevilla-Nu, de online stadsgids over Sevilla!

BEZOEK SEVILLA-NU >>

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Sevilla maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Sevilla (belangrijk voor de transfer vanaf Sevilla Airport). Na de boeking ontvang je de tickets voor Real Alcazar, Hop-on Hop-off bus en cruise op de Guadalquivir. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, shows (flamenco) en excursies in Sevilla.

De stad Sevilla

Sevilla is de hoofdstad van de schitterende streek Andalusië in Zuid-Spanje en telt 700.000 inwoners. Sevilla is een prachtige en levendige stad met een rijke historie.Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden en musea, een heerlijk klimaat, lekkere tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en flamenco-muziek. Dankzij de goedkope vluchten met lowcost-vliegtuigmaatschappijen als Ryanair is het tegenwoordig ook een populaire bestemming voor een korte stedentrip.

De hoogtepunten

In het prachtige en sfeervolle centrum van Sevilla struikel je over de bezienswaardigheden en leuke buurten. De Kathedraal met de Giralda-toren, de Torre d’Oro, het koninklijk paleis Real Alcazar en de schitterende tuinen, de Plaza de Espana en de andere gebouwen van de Wereldtentoonstelling in 1929 en de gezellige wijken Triana en Santa Cruz zijn slechts enkele van de vele highlights in de stad. In elk restaurant en elke bar in Sevilla kan je uiteraard ook van de heerlijke Spaanse tapas genieten!