Sevilla Card

Ontdek de hoofdstad van Andalusië

 

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Sevilla Card

De stadspas voor Sevilla

De Sevilla Card, de stadspas voor Sevilla, maakt een stedentrip naar de prachtige hoofdstad van Andalusië een stuk voordeliger en handiger. Met de pas heb je gratis toegang tot 15 musea en bezienswaardigheden in Sevilla. En je kan profiteren van kortingen bij winkels, restaurants, fiets- en wandeltours en flamenco-shows. Je kan ook kiezen voor een Sevilla Card inclusief rondleiding met gids door het koninklijk paleis Real Alcazar en de kathedraal van Sevilla.

DE SEVILLA KAART IS TIJDELIJK NIET VERKRIJGBAAR. WE BIEDEN WEL ANDERE KAARTEN IN SEVILLA AAN.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in Sevilla en vermijd de wachtrijen voor het schitterende paleis Real Alcazar en de kathedraal van Sevilla met de variant van de Sevilla Card, waarbij een rondleiding met gids door het koninklijk paleis (plus de tuinen) en kathedraal zijn inbegrepen.

Gratis plattegrond

Bij de Sevilla Card krijg je een handige plattegrond van Sevilla en een gids met tips en kortingsbonnen. Op de plattegrond zijn alle bezienswaardigheden en zaken waar je korting kunt krijgen met de stadspas duidelijk aangegeven.

Kortingen

Met de Sevilla Card krijg je korting bij diverse winkels en restaurants in Sevilla. Met de gratis entree op 15 musea en attracties in Sevilla (waaronder ook het Aquarium) kun je natuurlijk ook een flink bedrag besparen.

Producten

De Sevilla Card wordt momenteel alleen geleverd in de variant voor 72 uur. Je kan kiezen tussen een losse kaart of een pas inclusief toegang en rondleiding met gids door het Real Alcazar en de kathedraal. In het pakket van de Sevilla Card ontvang je de volgende producten:

  • Gratis toegang tot 15 musea en attracties in Sevilla.
  • Gratis toegang en rondleiding met gids door Real Alcazar en kathedraal (let op: aparte kaart).
  • Korting bij diverse winkels en restaurants in Sevilla.
  • Korting op flamenco-shows, wandeltours, fietstours en huur van fietsen in Sevilla.
  • Plattegrond en gids met tips voor Sevilla.
  • Gratis glas wijn en tapa.

Sevilla bezienswaardigheden

In Sevilla hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Andalusië. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Sevilla vind je op Sevilla-Nu, de online stadsgids over Sevilla!

BEZOEK SEVILLA-NU >>

Hoe werkt het?

De Sevilla Card kun je online bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Sevilla kunt omwisselen voor de kaart. De citypas wordt pas geactiveerd op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Sevilla. De kaart is vanaf dat moment 72 uur geldig.

De stad Sevilla

Sevilla is hoofdstad van de schitterende streek Andalusië in Zuid-Spanje en telt 700.000 inwoners. Sevilla is een prachtige en levendige stad met een rijke historie.Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden, een heerlijk klimaat, lekkere tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en flamenco-muziek.

De hoogtepunten

In het prachtige en sfeervolle centrum van Sevilla struikel je over de bezienswaardigheden en leuke buurten. De Kathedraal met de Giralda-toren, het koninklijk paleis Real Alcazar, de Plaza de Espana en de wijken Triana en Santa Cruz zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten in de stad.

Pin It on Pinterest