Super Sevilla Combi

De perfecte deal

De Super Sevilla Combi

Alleen wat je echt nodig hebt

De Super Sevilla Combi maakt een stedentrip naar de prachtige hoofdstad van Andalusië een stuk voordeliger en handiger. Met deze pas heb je gratis en skip-the-line toegang tot het koninklijk paleis Real Alcazar, de Kathedraal en de Giralda-toren. Die horen samen met het Plaza de Espana tot de belangrijkste bezienswaardigheden in Sevilla.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in Sevilla en vermijd de wachtrijen voor het schitterende paleis Real Alcazar en de Kathedraal van Sevilla met de Super Sevilla Combi. Met name voor het Real Alcazar staan bijna dagelijks lange rijen voor de kassa. Het Alcázar bestaat uit meerdere prachtige gebouwen en tuinen in verschillende bouwstijlen. De indrukwekkende kathedraal van Sevilla is de derde grootste kathedraal ter wereld. Hier zie je het grafmonument ter ere van Columbus. De pas geeft ook toegang tot de Giralda-toren en de Iglesia Colegial del Salvador, de op een na beroemdste kerk van Sevilla.

Let op: het Real Alcazar is niet op maandag te bezoeken.

App met audioguide

Bij de Super Sevilla Combi hoort ook een app met audioguide. Boordevol interessante verhalen en mooie beelden over verschillende bezienswaardigheden verspreid over Sevilla. Je hoeft alleen maar je koptelefoon aan te sluiten en te lopen!

Producten

In het pakket van de Super Sevilla Combi ontvang je de volgende producten:

  • Skip-the-line ticket voor Real Alcazar
  • Skip-the-line ticket voor de Kathedraal
  • Skip-the-line ticket voor de Giralda toren
  • Toegang tot de Iglesia Colegial del Salvador
  • App met audioguide met wandelroutes langs bezienswaardigheden
  • Korting op andere attracties en musea

OV-kaart en luchthaventransfer nodig? Bestel de Sevilla Travel Card!

De Sevilla Travel Card geeft je drie dagen lang onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Sevilla, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Sevilla naar je hotel of appartement in de stad ook inbegrepen!
Bestel hier de Sevilla Travel Card.

Rated by 1611 Happy Travelers!

(4/5)
Super sevilla combi hop on hop ff

OV-kaart en luchthaventransfer nodig?

Met de Sevilla Travel Card heb je 3 dagen lang onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Sevilla, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Sevilla naar je hotel of appartement in de stad inbegrepen!

BESTEL DE SEVILLA TRAVEL CARD >>

Hoe werkt het?

De Super Sevilla Combi kun je online bij ons bestellen. Laat bij de bestelling weten op welke dag je Real Alcazar en de Kathedraal wil bezoeken (het bezoek aan deze populaire attracties wordt geregeld met tijdsloten). Nadat de reservering is voltooid, ontvang je een bevestigingsmail met de datum en tijd van bezoek van het Alcazar en de Kathedraal van Sevilla.

De stad Sevilla

Sevilla is hoofdstad van de schitterende streek Andalusië in Zuid-Spanje en telt 700.000 inwoners. Sevilla is een prachtige en levendige stad met een rijke historie.Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden, een heerlijk klimaat, lekkere tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en flamenco-muziek.

De hoogtepunten

In het prachtige en sfeervolle centrum van Sevilla struikel je over de bezienswaardigheden en leuke buurten. De Kathedraal met de Giralda-toren, het koninklijk paleis Real Alcazar, de Plaza de Espana en de wijken Triana en Santa Cruz zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten in de stad.

Super sevilla combi kathedraal real alcazar

Wat te zien en te doen in Sevilla: