Super Sevilla Combi

De perfecte deal

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

De Super Sevilla Combi

Alleen wat je echt nodig hebt

De Super Sevilla Combi maakt een stedentrip naar de prachtige hoofdstad van Andalusië een stuk voordeliger en handiger. Met deze pas heb je gratis en skip-the-line toegang tot het koninklijk paleis Real Alcazar en de Kathedraal. Die horen samen met het Plaza de Espana tot de belangrijkste bezienswaardigheden in Sevilla. Tickets voor de hop-on hop-off bus zijn ook inbegrepen bij de Super Combi.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in Sevilla en vermijd de wachtrijen voor het schitterende paleis Real Alcazar en de kathedraal van Sevilla met de Super Sevilla Combi. Met name voor het Real Alcazar staan bijna dagelijks lange rijen voor de kassa. Het Alcázar bestaat uit meerdere prachtige gebouwen en tuinen in verschillende bouwstijlen. De indrukwekkende kathedraal van Sevilla is de derde grootste kathedraal ter wereld. Hier zie je het grafmonument ter ere van Columbus, Let op: het Real Alcazar is niet op maandag te bezoeken.

Vervoer

Bij de Super Sevilla Combi horen ook tickets voor de hop-on hop-off bus (24 uur geldig). Hiermee rij je comfortabel langs alle hoogtepunten van Sevilla, zoals Plaza Espana en de Plaza de Toros, met de stierenvechtersarena. Bij ieder van de bezienswaardigheden heb je de mogelijkheid om uit te stappen en de bezienswaardigheden op eigen houtje te bekijken. Vervolgens neem je een volgende bus om door te reizen naar het volgende hoogtepunt in de stad.

Producten

In het pakket van de Super Sevilla Combi ontvang je de volgende producten:

  • Skip-the-line ticket voor Real Alcazar
  • Skip-the-line ticket voor de Kathedraal
  • Tickets voor de Hop-on Hop-of Bus (24 uur)

Sevilla bezienswaardigheden

In Sevilla hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Andalusië. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Sevilla vind je op Sevilla-Nu, de online stadsgids over Sevilla!

BEZOEK SEVILLA-NU >>

Hoe werkt het?

De Super Sevilla Combi kun je online bij ons bestellen. Laat bij de bestelling weten op welke dag je Real Alcazar en de kathedraal wil bezoeken (het bezoek aan deze populaire attracties wordt geregeld met tijdsloten). Nadat de reservering is voltooid, ontvang je een bevestigingsmail met de datum en tijd van bezoek van het Alcazar en de Kathedraal van Sevilla.

De stad Sevilla

Sevilla is hoofdstad van de schitterende streek Andalusië in Zuid-Spanje en telt 700.000 inwoners. Sevilla is een prachtige en levendige stad met een rijke historie.Je kunt er genieten van schitterende bezienswaardigheden, een heerlijk klimaat, lekkere tapas, gezellige winkeltjes, eeuwenoude cultuur en flamenco-muziek.

De hoogtepunten

In het prachtige en sfeervolle centrum van Sevilla struikel je over de bezienswaardigheden en leuke buurten. De Kathedraal met de Giralda-toren, het koninklijk paleis Real Alcazar, de Plaza de Espana en de wijken Triana en Santa Cruz zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten in de stad.