Berlin City Pass

Bezichtig de Duitse hoofdstad in alle rust

 

DE BERLIN CITY PASS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Berlin City Pass

Berlijn op eigen tempo

De Berlin City Pass is de ideale reisgenoot voor iedereen die Berlijn bezoekt tijdens een stedentrip. Deze stadspas geeft gratis toegang tot tientallen musea en attracties en je kan gratis gebruik makken van de hop-on hop-off bus en het openbaar vervoer in Berlijn. Je kunt de kaart vooraf online kopen voor 2, 3 of 6 dagen. Bekende attracties als het indrukwekkende Pergamonmuseum en de andere musea op het Museuminsel, het Jüdisches Museum en de Reichstag zijn gratis te bezoeken met de kaart. Evenals Madame Tussauds, Berlin Dungeon, Legoland Discovery Centre en AquaDom SeaLife.

Geen wachtrijen

Met de citypas heb je geen last van wachtrijen bij populaire attracties als het Jüdisches Museum, Pergamonmuseum en de Reichstag. Skip the line en bespaar tijd en geld met deze handige stadspas tijdens een citytrip naar Berlijn!

Gratis vervoer

Met de kaart kun je gratis en onbeperkt reizen met het openbaar vervoer in Berlijn (trein, bus, tram, S-bahn en U-bahn in de zones A, B en C). Ideaal, want Berlijn is groot en kent een perfect netwerk van bovengronds en ondergronds openbaar vervoer. De pas is ook geldig voor het vervoer van en naar de luchthaven. Je kunt tijdens de geldigheidsduur van de kaart ook gratis gebruik maken van de tours van de hop-on hop-off bussen langs de bezienswaardigheden van Berlijn (Brandenburger Tor, Holocaustmonument, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, Slot Bellevue, Topographie des Terrors, en meer).

Gratis plattegrond en reisgids

Bij de Berlin City Pass zit een handige plattegrond van Berlijn, met een overzicht van alle musea en bezienswaardigheden en een kaart van het U-Bahn en S-Bahn netwerk in de Duitse hoofdstad. Gebruik deze handige kaart en de gids om je weg te vinden in de stad tijdens je citytrip.

Producten

De Berlin City Pass is geldig voor 2, 3 of 6 dagen. In het pakket van de citypas zitten de volgende producten:

  • Gratis toegang tot ruim 40 musea en bezienswaardigheden in Berlijn.
  • Gratis toegang tot attracties als Madame Tussauds, Berlin Dungeon, Legoland ontdekkingscentrum en AquaDom & Sea Life.
  • Gratis reizen met het openbaar vervoer.
  • Gratis met de hop-on hop-off bus, inclusief audioguide.
  • Gratis plattegrond en gids met handige tips.
berlin city pass 3

Berlijn bezienswaardigheden

In Berlijn hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Duitsland. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Berlijn vind je op Berlijn-Now, de online stedengids over Berlijn!

BEZOEK BERLIJN-NOW >>

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen tussen een Berlin City Pass voor 2, 3 of 6 dagen. De pas kun je van tevoren online bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Berlijn kunt omwisselen voor de kaart. De citypas wordt pas geactiveerd op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de musea en attracties in Berlijn.

De stad Berlijn

Berlijn (Berlin in het Duits) is de hoofdstad van Duitsland en met 3,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het land. Hoewel Berlijn een eeuwenlange historie kent is het juist de recente geschiedenis die haar stempel heeft gedrukt op de stad. De Tweede Wereldoorlog en de naoorlogse periode hebben voor een groot deel het gezicht van het huidige Berlijn bepaald. Wie tegenwoordig Berlijn bezoekt maakt vooral kennis met een moderne, bruisende stad met een rijk cultureel leven. Berlijn is niet voor niets in Europa een van de populairste bestemmingen voor een stedentrip.

De hoogtepunten

Berlijn is een stad die barst van de highlights. Verspreid over de Duitse hoofdstad zijn er tientallen bezienswaardigheden en musea die de moeite van een bezoek waard zijn. Hoogtepunten van Berlijn zijn onder andere de Brandenburger Tor, het Holocaustmonumenten, Checkpoint Charlie, Reichstag, de musea op het Museuminsel, de Potsdamer Platz en de East Side Gallery.

berlin city pass 1 e1467970827411