Barcelona Digital Pass

De stedenkaart voor Barcelona!

 

Barcelona Pass

De stadspas voor Barcelona

Ontdek Barcelona op een ontspannen en goedkope manier met de Barcelona Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij de drukbezochte attracties als Sagrada Familia, de basiliek van Gaudi, en Parc Güell. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Barcelona (je kan kiezen tussen een ticket voor 1 of 2 dagen). Bij de Barcelona City Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Barcelona. Bovendien krijg je met deze pass 10% korting bij andere attracties en musea in Barcelona.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Barcelona niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Catalaanse hoofdstad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Geen wachtrijen

Met deze pas heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Barcelona als de Sagrada Familia en Parc Güell. Je kunt bij de beroemde basiliek en het prachtige park van Gaudi naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

In de Barcelona Pas zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want in het centrum van Barcelona kun je veel bezienswaardigheden gemakkelijk te voet bereiken. Met de citypas kun je met korting een Hola BCN Transport Card aanschaffen en je kunt op diverse plaatsen in Barcelona of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is wel inbegrepen in de kaart (voor 1 of 2 dagen), die brengt je langs alle hoogtepunten van Barcelona.

App met audioguide

Bij de Barcelona Pas hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Barcelona. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot een aantal belangrijke attracties van Barcelona en de gratis hop-on hop-off bus krijg je met deze pas nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea als het Picasso Museum en Joan Miro Museum, korting op bezienswaardigheden als Casa Mila, Casa Batllo en Camp Nou, het voetbalstadion van Barcelona. Korting op tours en excursies in Barcelona en omgeving.

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Barcelona, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang tot de Sagrada Familia
  • Ticket en skip-the-line toegang tot Parc Güell
  • Ticket voor de Hop-on Hop-off bus (naar keuze 1 of 2 dagen)
  • App met audioguide, met informatie over ruim 100 bezienswaardigheden in Barcelona
  • Korting op attracties als Casa Mila, Casa Batllo en Camp Nou
  • Korting op musea als Picasso Museum, Joan Miro en MNAC
  • Korting op de Hola BCN Transport Card
  • Korting op tours en excursies

Hoe werkt de Barcelona Digital Pass?

De Barcelona Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Barcelona, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Barcelona. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je de attracties in Barcelona wil bezoeken. Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Sagrada Familia, Parc Guëll, hop-on hop-off bus (1 of 2 dagen). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Barcelona.

De stad Barcelona

Barcelona is een van de populairste steden in Europa voor een stedentrip. Het is de hoofdstad van Catalonië en na Madrid de grootste stad van Spanje. Elk jaar bezoeken zo’n zeven miljoen toeristen de stad. In de stad van Gaudi, FC Barcelona, de Ramblas en La Sagrada Familia zal je je geen seconde vervelen tijdens een citytrip!

De hoogtepunten

Wie van bijzondere musea, monumenten en bezienswaardigheden houdt, komt in Barcelona ogen te kort. Barcelona is vooral bekend door de gebouwen van architect Gaudi, zoals La Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batllo en het ontwerp van Parc Güell. Maar ook de Ramblas, Palau de la Musica, Camp Nou – het stadion van FC Barcelona -, de musea voor Picasso en Joan Miro en de stranden laten je genieten van de levendigheid en de highlights in Barcelona.

DigitalPass Barcelona

Wat te zien en te doen in Barcelona: