Barcelona Hola BCN Card

De openbaar vervoer pas

 

De Barcelona Hola BCN Travelcard

Vrij bewegen door Barcelona

Met de Hola BCN Card kun je gratis reizen met het openbaar vervoer in Barcelona voor 2, 3, 4 of 5 dagen. Met de kaart kun je onbeperkt gebruik maken van metro, bus, tram en trein in Barcelona. Het is een handige kaart om je snel en goedkoop in Barcelona te kunnen bewegen, je bespaart tijd en geld! Het vervoer van en naar de luchthaven van Barcelona is ook inbegrepen bij de kaart.

Het centrum van Barcelona kun je perfect te voet verkennen, genietend van de vele bezienswaardigheden, de nauwe en gezellige straatjes en het vele groen. Maar soms kan het handig en gemakkelijk zijn om de metro, bus of tram te nemen naar het strand, naar Parc Güell of naar La Sagrada Familia. Ontdek Barcelona in je eigen tempo en maak zo vaak als je wil gebruik van de Hola Card om tijdens een stedentrip comfortabel en snel van de ene naar de andere bezienswaardigheid te reizen.

Gratis vervoer

Het openbaar vervoer in Barcelona is een van de beste in Europa en met de Hola BCN Card kom je snel en goedkoop overal in de stad. Met deze pas hoef je je geen zorgen te maken over de verschillende kaartjes die je moet kopen bij de verschillende vervoersbedrijven en je hoeft niet steeds een nieuw kaartje te kopen. Met de pas kun je twee dagen of meer onbezorgd en onbeperkt gebruik maken van de metrolijnen, bussen en trams van Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) en TRAM, en van de lokale treinen van RENFE.

Rated by 6025 Happy Travelers!

(4/5)
Barcelona Hola BCN Card 1

Hoe werkt de Hola BCN Card?

Je kunt de Hola BCN-kaart vooraf online bestellen. Je ontvangt dan een voucher die je kunt inwisselen voor de vervoerspas bij de VVV-kantoren op het vliegveld van Barcelona en in de stad. Je mag zelf weten wanneer je voor het eerst gebruik maakt van de Hola Transport Card. Het voucher is geldig voor 1 jaar.

De stad Barcelona

Barcelona is één van de populairste steden in Europa voor een stedentrip. Het is de hoofdstad van Catalonië en na Madrid de grootste stad van Spanje. Elk jaar bezoeken zo’n zeven miljoen toeristen de stad. In de stad van Gaudi, FC Barcelona, de Ramblas en La Sagrada Familia zal je je geen seconde vervelen tijdens een citytrip!

De hoogtepunten

Wie van bijzondere musea, monumenten en bezienswaardigheden houdt, komt in Barcelona ogen te kort. Barcelona is vooral bekend door de gebouwen van architect Gaudi, zoals La Sagrada Familia, Casa Mila, Casa Batllo en het ontwerp van Parc Güell. Maar ook de Ramblas, Palau de la Musica, Camp Nou – het stadion van FC Barcelona -, het Picasso-museum en de stranden laten je genieten van de levendigheid en enorme variatie aan bezienswaardigheden in Barcelona.

Barcelona Hola BCN Card 2

Wat te zien en te doen in Barcelona: