Amsterdam City Pass

Ontdek de hoofdstad van Nederland

Home 9 Stedentrip Amsterdam 9 Amsterdam City Pass

Hoe werkt de Amsterdam Digital Pass?

De Amsterdam Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Amsterdam, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer wanneer je het Rijksmuseum en het Van Gogh museum wil bezoeken. Selecteer je aankomstdatum in Amsterdam (belangrijk voor de transfer vanaf luchthaven Schiphol). Na de boeking ontvang je de tickets voor het Rijksmuseum en van Gogh Museum en de tickets voor de rondvaart en de Airport Transfer. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Amsterdam.

De stad Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en met 800.000 inwoners ook de grootste gemeente van het land. Amsterdam staat vooral bekend om zijn grachten en bruggen, maar Amsterdam is ook het Rijksmuseum, de Wallen, Anne Frank en de Dam en shoppen in de Kalverstraat en de Negen Straatjes. Amsterdam straalt, schittert en bruist. Een prachtige stad voor een stedentrip!

De hoogtepunten

Amsterdam telt tal van hoogtepunten. In de eerste plaats natuurlijk de typisch Amsterdamse grachten, grachtenpanden en bruggen. Het Museumplein met de wereldberoemde musea: Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum. Andere highlights zijn het Anne Frankhuis, de Dam, de Wallen, het Vondelpark en wijken als De Pijp en de Jordaan. Liefhebbers van shoppen kunnen hun hart ophalen in de Kalverstraat en de Negen straatjes.

DigitalPass Amsterdam

Wat te zien en te doen in Amsterdam: