London iVenture Card

Ontdek de hoofdstad van Engeland op de slimme manier

 

Home 9 Citytrip Londen 9 London iVenture Card

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

London iVenture Card

De London iVenture Card (ook wel London Flexi Attractions Pass genoemd) is een ‘smart card’ waarmee je bij de belangrijkste attracties in Londen handig en snel naar binnen kunt, zonder geld en zonder kaartje. Je kunt bij aanschaf kiezen of je 3, 5, 7 of 10 bezienswaardigheden, musea en tours wil zien en doen tijdens een stedentrip naar Londen. Tickets koop je dan met kortingen die kunnen oplopen tot meer dan 50%! Met deze citypas kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij naar binnen bij druk bezochte attracties als het reuzenrad London Eye en de Tower of London. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Londen. Voor kinderen zijn attracties als The London Dungeon en Sea Life Aquarium leuk.

Tijdens een citytrip naar Londen kun je met deze handige card de stad in je eigen tempo en zonder stress verkennen, want de pas is na activering 1 maand geldig. Bovendien vermijd je bij de meeste attracties de wachtrij en kun je via een skip-the-line toegang snel naar binnen. Je kunt ook kiezen voor een excursie naar het indrukwekkende Stonehenge, Windsor Castle of Bath of een etentje bij populaire restaurants als Hard Rock Cafe, Planet Hollywood of Bubba Gump Shrimps.

Geen wachtrijen

Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrijen bij druk bezochte attracties als London Eye, Madame Tussauds en The Tower of London. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Ook voor de expositie in Tower Bridge en de tour door het stadion van Arsenal geldt de skip-the-line toegang.

Vervoer

Met de Londen iVenture Card kun je met korting tickets kopen voor diverse tours met de hop-on hop-off bus: de London City Tour en de See London by Night Bustour. Hiermee kom je langs alle hoogtepunten van Londen. Je kunt ook tickets reserveren voor diverse cruises en rondvaarten op de Theems.

Gratis gids en plattegrond

Bij de IVenture Card Londen krijg je een handige gids met plattegrond en een lijst van alle aan het kortingsprogramma deelnemende attracties en belevenissen.

Producten

Bij de iVenture Card Londen kan je kiezen voor 3, 5, 7 of 10 attracties en activiteiten uit een lijst van 24.

  • Flinke korting op de entree van de belangrijkste attracties in Londen
  • Ticket voor tours met de hop-on hop-off bus
  • Tickets voor cruises en rondvaarten op de Theems
  • Tickets voor theater of de stadiontour door het stadion van Arsenal
  • Keuze uit diverse restaurants om te dineren
  • Excursies naar Stonehenge, Windsor Castle of Bath
  • Handige gids met plattegrond en informatie over deelnemende bedrijven
  • Kaart is 1 maand geldig
London iventure card

Hoe werkt het?

De Londen iVenture Card kun je van tevoren online bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Londen kunt omwisselen voor de kaart. De citypas wordt pas geactiveerd bij het afhaalpunt of op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Londen. De voordeelkaart is vervolgens liefst 1 maand geldig.

De stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk en met 7,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het Britse eiland. Londen is een stad vol prachtige bezienswaardigheden, monumenten en musea, met voor elk wat wils en is daarom een populaire bestemming voor een stedentrip voor toeristen uit de hele wereld. Vanuit Nederland en België vlieg je in een uur naar Londen. Met de Eurostar ben je in twee uur van Brussel in het centrum van Londen.

Hoogtepunten

Londen kent tal van hoogtepunten. Befaamde bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace, Tower of London, Kensington Palace, London Bridge, Hyde Park, Piccadily Circus, St Paul’s Cathedral, warenhuis Harrods en het reuzenrad London Eye. Hippe wijken als Covent Garden, Camden, King’s Cross en Shoreditch. En niet te vergeten prachtige en indrukwekkende musea als het Natural History Museum, het British Museum en Tate Modern.

London iventure card 2

Wat te zien en te doen in Londen: