London Tourist Card

Ontdek de hoofdstad van Engeland

 

Home 9 Stedentrip Londen 9 London Tourist Card

De London City Card

De stadspas voor Londen

Ontdek Londen op een gemakkelijke en goedkope manier met de Londen City Card. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen (skip the line) naar binnen bij The Tower of London en het indrukwekkende reuzenrad van de London Eye. Maak een rondvaart met de hop-on hop-off cruise over de Theems langs diverse bezienswaardigheden in Londen. Met de pas kun je bovendien met 10% korting tickets bestellen voor andere bezienswaardigheden en musea in Londen en voor diverse tours en excursies.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Londen niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Engelse hoofdstad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd tijdens een citytrip naar Londen.

Geen wachtrijen

Met deze kaart heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Londen als London Eye en The Tower of London. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Met het ticket voor de London Eye heb je bovendien toegang tot de 4D-bioscoopervaring en tot de Eye-lounge.

Vervoer

In de London City Card zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want in het centrum van Londen kun je veel te voet doen. Bovendien kun je op het vliegveld en op de metrostations (of in je hotel) gemakkelijk kaartjes voor de metro kopen. Tickets voor de Hop-on Hop-off Thames Cruise voor een rondvaart over de Theems zijn wel inbegrepen bij de pas.

App met audioguide

Bij de London City Card hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 150 bezienswaardigheden in Londen. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot The Tower of London en The London Eye en de gratis hop-on hop-off cruise op de Theems kun je met de London City Card nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals de View from the Shard en Madame Tussauds en korting op tours en excursies (o.a. naar Windsor Castle en Stonehenge).

Hoe werkt het?

De London City Card (of London Digital Pass) is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Londen, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen. Na betaling ontvang je alle tickets per mail (London Eye, Tower of London, Hop-on Hop-off cruise). Deze hoef je niet te printen, je kunt ze in Londen laten zien op je mobiel. Je ontvangt dan ook de kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op andere attracties, musea, tours en excursies in Londen en omgeving.

Producten

  • Ticket en skip-the-line toegang tot The Tower of London
  • Ticket voor fast-track toegang tot de London Eye
  • Ticket voor Hop-on Hop-off Thames Cruise
  • App met audioguide, met informatie over ruim 150 bezienswaardigheden in Londen
  • Korting op andere attracties en musea
  • Korting op tours en excursies
london-city-card

Londen OV kaart nodig?

Inclusief luchthaventransfer

De stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk en met 7,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het Britse eiland. Londen (London in het Engels) is een stad vol prachtige bezienswaardigheden, monumenten en musea, met voor elk wat wils en is daarom een populaire bestemming voor een stedentrip voor toeristen uit de hele wereld. Vanuit Nederland en België vlieg je in een uur naar Londen.

De hoogtepunten

Londen kent tal van hoogtepunten. Befaamde bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace , Tower of London, Kensington Palace, London Bridge, Hyde Park, warenhuis Harrods en het reuzenrad The London Eye. En niet te vergeten prachtige en indrukwekkende musea als het Natural History Museum, het British Museum en Tate Modern.

DigitalPass London ok

Wat te zien en te doen in Londen: