London Tourist Card

Ontdek de hoofdstad van Engeland

 

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

De London Tourist Pass

De stadspas voor Londen

Ontdek Londen op een gemakkelijke en goedkope manier met deze Londen City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen (skip the line) naar binnen bij Buckingham Palace en The London Eye, het reuzenrad langs de Theems. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Londen. Een ophaalservice brengt je van luchthaven Standsted Airport, Luton of Heathrow Airport naar het centrum van Londen. Met de pas kun je bovendien met 20% korting tickets bestellen voor andere bezienswaardigheden en musea in Londen en voor diverse tours en excursies.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Londen niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Engelse hoofdstad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd tijdens een citytrip naar Londen.

Geen wachtrijen

Met deze kaart heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Londen als Buckingham Palace en The London Eye, het reuzenrad aan de oevers van de Theems. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Een ticket voor Westminster Abbey is optioneel.

Vervoer

In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want in het centrum van Londen kun je veel te voet doen. Bovendien kun je op het vliegveld en op de metrostations (of in je hotel) gemakkelijk kaartjes voor de metro kopen. De hop-on hop-off bus is wel inbegrepen in de kaart (24 uur geldig). Die brengt je langs alle hoogtepunten van Londen. Een Airport Transfer van de luchthavens Stansted, Luton of Heathrow naar het centrum van Londen is ook inbegrepen.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot Buckingham Palace en The London Eye (en eventueel Westminster Abbey) en de gratis hop-on hop-off bus kun je met de London City Pass nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals de Tower of Londen en Madame Tussauds en korting op tours en excursies (o.a. naar Windsor Castle en Stonehenge).

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Londen, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang tot The London Eye
  • Ticket voor Buckingham Palace
  • Ticket voor Hop-on Hop-off bus (24 uur)
  • Transfer vanaf Stansted Airport en Heathrow Airport
  • Ticket voor Westminster Abbey (optioneel)
  • Korting op andere attracties en musea
  • Korting op tours en excursies

Londen OV kaart nodig?

Inclusief luchthaventransfer

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Londen maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen (belangrijk voor de Airport transfer vanaf het vliegveld). Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (London Eye, Buckingham Palace, Hop-on Hop-off bus, airport transfer en eventueel Westminster Abbey)). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Londen.

De stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk en met 7,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het Britse eiland. Londen (London in het Engels) is een stad vol prachtige bezienswaardigheden, monumenten en musea, met voor elk wat wils en is daarom een populaire bestemming voor een stedentrip voor toeristen uit de hele wereld. Vanuit Nederland en België vlieg je in een uur naar Londen.

De hoogtepunten

Londen kent tal van hoogtepunten. Befaamde bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace , Tower of London, Kensington Palace, London Bridge, Hyde Park, warenhuis Harrods en het reuzenrad The London Eye. En niet te vergeten prachtige en indrukwekkende musea als het Natural History Museum, het British Museum en Tate Modern.