London Tourist Card

Ontdek de hoofdstad van Engeland

 

Home 9 Stedentrip Londen 9 London Tourist Card

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Londen maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen (belangrijk voor de Airport transfer vanaf het vliegveld). Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (London Eye, Buckingham Palace, Hop-on Hop-off bus, airport transfer en eventueel Westminster Abbey)). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Londen.

De stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk en met 7,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het Britse eiland. Londen (London in het Engels) is een stad vol prachtige bezienswaardigheden, monumenten en musea, met voor elk wat wils en is daarom een populaire bestemming voor een stedentrip voor toeristen uit de hele wereld. Vanuit Nederland en België vlieg je in een uur naar Londen.

De hoogtepunten

Londen kent tal van hoogtepunten. Befaamde bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace , Tower of London, Kensington Palace, London Bridge, Hyde Park, warenhuis Harrods en het reuzenrad The London Eye. En niet te vergeten prachtige en indrukwekkende musea als het Natural History Museum, het British Museum en Tate Modern.