Madrid City Pass

Ontdek de hoofdstad van Spanje

 

De Madrid City Pass

De stadspas voor Madrid

Ontdek Madrid op een ontspannen en goedkope manier met de Madrid City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij naar binnen bij het Prado Museum en bij de tour door het stadion van Real Madrid. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Madrid. Een privé-taxi brengt je van de luchthaven van Madrid naar je hotel in het centrum van de stad. Met de pas kun je bovendien 20% korting krijgen bij bezienswaardigheden en musea in Madrid en bij fiets- en segwaytours en excursies.

De citypas voor Madrid is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Madrid niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Spaanse hoofdstad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt tijdens een citytrip naar Madrid. Bovendien krijg je alle tickets en vouchers thuis gestuurd en je hoeft dus in Madrid niks meer op te halen of in te wisselen.

Geen wachtrijen

Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrij bij het wereldberoemde Prado Museum en bij de stadiontour door Santiago Bernabeu, het indrukwekkende stadion van Real Madrid. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

Bij de Madrid City Pass hoort geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want in het centrum van Madrid kun je veel te voet doen en je kunt op diverse plaatsen in Madrid of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is wel inbegrepen in de kaart. Die brengt je langs alle hoogtepunten van Madrid. Een transfer met een taxi van de luchthaven van Madrid naar je hotel is ook inbegrepen.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot het Prado Museum en de Real Madrid Stadiontour en de gratis hop-on hop-off bus kun je met deze stadspas nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, korting op fiets- en wandeltours en op excursies naar onder andere Toledo.ren.

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Madrid, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang voor het Prado Museum
  • Ticket en skip-the-line toegang voor de Real Madrid Stadiontour
  • Ticket voor de Hop-on Hop-off bus (24 uur geldig)
  • Transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Madrid naar je hotel
  • Korting op andere attracties, musea, tours en shows
  • Korting op excursies naar o.a. Toledo

Madrid bezienswaardigheden

In Madrid hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Spanje. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Madrid vind je op Madrid-Nu, de online stadsgids over Madrid!

BEZOEK MADRID-NU >>

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Madrid maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Madrid (belangrijk voor de transfer vanaf Madrid Airport). Na de boeking ontvang je de tickets voor het Prado Museum, Real Madrid Stadiontour en de Hop-on Hop-off bus. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Madrid.

De stad Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en vormt het geografische en culturele hart van het land. De Madrilenen zijn trots op hun fraaie stad en dat is terecht! Drie wereldberoemde musea, prachtige bezienswaardigheden, het Madrileense leven en uitgaansleven dat zich grotendeels afspeelt op straat, maken de stad tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.

De hoogtepunten

In Madrid valt er enorm veel te zien en te beleven. Voor liefhebbers van kunst en cultuur zijn er drie wereldberoemde musea: Museo del Prado, Museo Reina Sofia en het Thyssen-Bornemisza Museum. Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stadions van Real en Atletico Madrid. Daarnaast zijn er nog tal van andere hoogtepunten en bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis (Palacio Real), het park El Retiro, Plaza Mayor en de kathedraal.