Dublin Pass

Ontdek de Ierse hoofdstad

 

De Dublin Pass

De stadspas voor Dublin

Met de Dublin Pass kun je tijd en geld besparen tijdens een stedentrip naar Dublin. De pas geeft gratis toegang tot de 25 belangrijkste attracties van Dublin zoals het Guinness Storehouse, Old Jameson Distillery, National Wax Museum en de Kathedraal. Dat is goedkoper dan losse kaartjes kopen. Dublin Zoo, de dierentuin van Dublin en waterpark AquaZone zijn leuke attracties voor kinderen. Je bespaart tijd omdat je niet in de rij hoeft voor kaartjes en bij top-attracties via een Fast Track Entry vaak snel naar binnen kunt. Je kunt 24 uur gratis gebruik maken van de tours met de hop-on hop-off bus langs de highlights van Dublin. Met de kaart krijg je bovendien korting bij diverse restaurants, winkels en activiteiten in de stad. 

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in Dublin en vermijd de wachtrijen bij drukke attracties als het Guinness Storehouse en Saint Patrick’s Cathedral. Toon de Dublin Pass bij de ingang van de geselecteerde attracties en geniet van directe toegang!

Vervoer

Openbaar vervoer is niet bij de pas inbegrepen, maar het centrum van Dublin is compact en de meeste attracties liggen op loopafstand van elkaar. Ga je liever met de bus: bij de citypas hoort een ticket voor 24 uur gratis gebruik van de hop-on hop-off bus, die ook langs de highlights van de stad rijdt.

Gratis reisgids en plattegrond

Bij de citypas hoort een gratis Dublin-reisgids van 80 pagina’s met informatie en tips over de bezienswaardigheden en handige plattegronden om snel je weg te vinden in Dublin.

Kortingen

Met de citypas kun je tijdens een stedentrip ook geld besparen door te profiteren van kortingen bij een aantal van Dublin’s mooiste winkels, restaurants, theaters en uitgaansgelegenheden.

Producten

Kies uit een Dublin Pass voor 1, 2, 3, 5 of 6 dagen.

  • Gratis entree bij meer dan 25 bezienswaardigheden, musea en monumenten
  • Ticket voor de hop-on hop-off bus (24 uur geldig)
  • Skip-the-line bij top attracties in Dublin
  • Handige Dublin-gids met informatie en tips en plattegronden
  • Korting bij restaurant, winkels, uitgaansgelegenheden

Rated by 65 Happy Travelers!

(4/5)
The Dublin Pass
The Dublin Pass pakket

Hoe werkt het?

Je kunt de pas online bestellen. Selecteer bij het boeken een Dublin Pass voor 1, 2, 3, 5 of 6 dagen. Na reservering ontvang je per mail een voucher waarmee je de citypas kunt ophalen bij de balies van Discover Ireland (of Dublin Tourist Centre) op Dublin Airport (terminal 1 en 2) en in Suffolk Street in het centrum van Dublin.

De stad Dublin

Dublin is de hoofdstad van Ierland en ligt aan de oostkust van het eiland. De stad met ruim een half miljoen inwoners wordt van oost naar west doorsneden door de rivier de Liffey. Dublin is ook de stad van U2 en een ideale stad voor een stedentrip – historie, cultuur, winkelen en uitgaan heb je hier allemaal bij de hand.

De hoogtepunten

Tot de hoogtepunten van Dublin horen ongetwijfeld het Guinness Storehouse, de brouwerij van het beroemde stoutbier, en de Old Jameson Distillery (whiskey..). Hier kun je mooie rondleidingen maken. De beste pubs vind je in het Temple Bar district. Leuke bezienswaardigheden en musea zijn ook het Dublin Castle, Trinity College met de bibliotheek met het Book of Kells, de kathedraal, Dublin Docklands, National Wax Museum en de National Gallery.

Dublin Passen

Wat te zien en te doen in Dublin: