Paris City Pass

Ontdek de stad van de liefde

 

De Paris City Pass

De stadspas voor Parijs

Ontdek Parijs op een gemakkelijke en goedkope manier met de Paris City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen naar binnen bij het Louvre, het belangrijkste museum van Parijs, en bij de Tour Montparnasse voor een indrukwekkend uitzicht op de stad. Bezoek de bezienswaardigheden van Parijs met de hop-on hop-off bus (gratis voor 1 of 2 dagen). Tijdens een ontspannen cruise op de Seine zie je de Franse hoofdstad van een hele andere kant. Met de pas kun je bovendien met 20% korting tickets bestellen voor andere bezienswaardigheden en musea in Parijs en voor tours en excursies.
Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Parijs niet alles hoeven te zien, maar wel enkele belangrijke bezienswaardigheden. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd tijdens een citytrip naar Parijs.

Geen wachtrijen

Met deze pas heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Parijs als museum het Louvre of de Tour Montparnasse. Je kunt bij deze bezienswaardigheden naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Gratis vervoer

Met de kaart kun je gratis met de hop-on hop-off bus langs alle highlights van Parijs.  Het ticket is geldig vanaf het moment dat je deze gebruikt in de bus (kan bij elke stop). Als je kiest voor de 2 dagen variant van de citypas dan is het ticket geldig voor 2 aaneengesloten dagen. Ook een cruise over de Seine is bij de stadspas inbegrepen.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot het Louvre en Tour Montparnasse, gratis tickets voor de Hop-on Hop-off bus en een gratis cruise op de Seine kun je met de Paris City Pass nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, Notre Dame en Picasso Museum, korting op rondvaarten, tours en excursies (Versailles).

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Parijs, je krijgt alle bestelde tickets thuis. Alleen de Metro Card moet je ophalen bij de VVV van Parijs. Deze is op 100 meter afstand van het Louvre Museum en kun je direct ophalen op het moment dat je het Louvre Museum bezoekt.

  • Ticket en skip-the-line toegang voor het Louvre en Tour Montparnasse
  • Gratis tickets voor de hop-on hop-off bus
  • Ticket voor een cruise over de Seine
  • Korting op musea en attracties
  • Korting op rondvaarten
  • Korting op tours en excursies

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Parijs maar je kunt thuis direct alles online regelen! Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (Louvre, Montparnasse, cruise Seine). Alleen de Metro Card moet je ophalen bij de VVV an Parijs. Deze is op 100 meter afstand van het Louvre Museum en kun je direct ophalen op het moment dat je het Louvre bezoekt. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Parijs.

De stad Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en met 2,3 miljoen inwoners ook de grootste stad van het land. Het is een populaire stad voor een stedetrip voor bezoekers uit de hele wereld. Nederlandse en Belgische bezoekers van Parijs hebben het voordeel dat de Franse hoofdstad door de relatief korte afstand gemakkelijk en snel bereikbaar is.

De hoogtepunten

Het centrum van Parijs is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wereldberoemde highlights als de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Notre-Dame en de Sacre-Coeur. De sjieke Avenue des Champs-Elyséés en de gezellige wijk Quartier Latin. En natuurlijk topmusea als het Louvre, Muséé d’Orsay, Picasso Museum en Centre Pompidou.