Athens Digital Pass

Ontdek de hoofdstad van Griekenland!

Home 9 Citytrip Athene 9 Athene Digitale Pas

Hoe werkt de Athene Pas?

De Athens Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Athene, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Maak een boeking en selecteer de datum waarop je aankomt in Athene. Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Akropolis en Akropolis Museum), die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Athene.

De stad Athene

Athene is de hoofdstad en grootste stad van Griekenland, en tevens het bestuurlijk centrum van de regio Attica. Athene is de stad met een van de oudste beschavingen ter wereld. Overal in de stad zie je sporen van de indrukwekkende geschiedenis van Athene die zich mengt met de hedendaagse Griekse cultuur.

De hoogtepunten van Athene

De Akropolis is de meest bekende bezienswaardigheid van Athene. De heilige rots zie je steeds weer terug, waar in Athene je ook bent. Athene is een groot openluchtmuseum en waar je ook bent wordt je geconfronteerd met haar indrukwekkende geschiedenis en bijbehorende verhalen. Hoogtepunten van Athene zijn, behalve de Akropolis en het bijbehorende museum, de agora’s (marktplaatsen) van Athene, het Olympisch stadion, het centrale Monastiraki-plein en de levendige wijken Psiri en Plaka.

DigitalPass Athens

Wat te zien en te doen in Athene: