Holland Pass Amsterdam

Ontdek Nederland extra voordelig

Home 9 Citytrip Amsterdam 9 Holland Pass Amsterdam

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

Holland Pass – Amsterdam

De stadspas voor Amsterdam

Koop een Holland Pass voor een relaxte stedentrip naar Amsterdam! Gratis of met korting toegang tot attracties en musea, geen wachtrijen bij de kassa, reis gratis met de hop-on hop-off bus of maak een rondvaart door de grachten en krijg korting bij restaurants, winkels en stadstours. De Holland Pass geeft toegang tot meer dan 150 bezienswaardigheden en musea in het hele land.

Geen wachtrijen

Met de Holland Pass krijg je skip-the-line entree bij meerdere musea en bezienswaardigheden, afhankelijk van het type kaart. Zo kun je gratis en zonder wachtrij naar binnen bij het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum of Madame Tussauds in Amsterdam. Met deze kaart bespaar je tijd en geld tijdens een stedentrip naar Amsterdam of naar andere steden in Nederland.

Gratis vervoer

Bij de Holland Pass is een ticket voor City Sightseeing hop-on hop-off bus in Amsterdam inbegrepen, dit ticket 24 uur geldig. Je kunt ook kiezen voor een gratis rondvaart door de grachten van Amsterdam.

Gratis reisgids

Bij de pas zit een handige gids met een overzicht van deelnemende bedrijven en de kortingen, leuke tips voor uitstapjes in Amsterdam en andere steden in Nederland en stadskaarten.

Kortingen

Bij de Holland Pas zit een kortingskaart waarmee je korting kunt krijgen bij bezienswaardigheden, musea, restaurants, bars, winkels, tours en excursies in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Delft, Leiden en Den Bosch.

Producten

Bij de Holland Pass kun je kiezen uit een Small, Medium of Large-pakket. De kaart is 1 maand geldig bij attracties en musea in diverse steden in Nederland

  • Gratis toegang en skip-the-line voor het Rijksmusem
  • Gratis toegang en skip-the-line voor musea en attracties in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Delft
  • Gratis rondvaart of hop on hop off bus in Amsterdam
  • Kortingen bij meer dan 150 bezienswaardigheden en musea in het hele land
Holland Pass Amsterdam

Hoe werkt het?

Je bestelt de Holland Pass van tevoren online en kiest daarbij voor een Small, Medium of Large pakket, met 2, 4 of 6 tickets voor musea en bezienswaardigheden. Hierbij kan je kiezen uit meer dan 60 musea en attracties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Delft. Één Gold Ticket is geldig voor het Rijksmuseum (gratis toegang en skip-the-line), de andere Gold tickets gelden voor andere attracties. Je ontvang ook een ticket voor de hop-on hop-off bus of rondvaart in Amsterdam. Met de kortingskaart kun je korting krijgen bij meer dan 150 bezienswaardigheden, winkels, restaurants, culturele centra, tours en excursies in Amsterdam en elders in Nederland. De Holland Pass is 1 maand geldig vanaf het moment van eerste gebruik. Na bestelling ontvang je een bevstigingsmail met voucher die je kunt inwisselen bij GWK-kantoren in Amsterdam (Schiphol, Centraal Station, Leidsestraat), Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Leiden en Eindhoven Airport.

Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad en met 800.000 inwoners de grootste gemeente van Nederland. Amsterdam staat vooral bekend om zijn grachten en bruggen, maar Amsterdam is ook het Rijksmuseum en de Dam en shoppen in de Negen Straatjes. Amsterdam straalt, schittert en bruist. Een prachtige stad voor een stedentrip!

De hoogtepunten van Amsterdam

Amsterdam heeft te veel en is te leuk voor één dag, maak er daarom een weekendje van. De stad telt tal van hoogtepunten met op de eerste plaats de wereldberoemde musea op het Museumplein: het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum. Andere hoogtepunten zijn uiteraard de grachten, het Anne Frankhuis, de Dam, de Wallen, het Vondelpark en wijken als De Pijp en de Jordaan. Liefhebbers van shoppen kunnen hun hart ophalen in de Kalverstraat en de Negen straatjes.