Salzburg Card

Oostenrijk op zijn mooist

 

De Salzburg Card

Handige stadspas voor Salzburg

Wil je tijdens een citytrip naar Salzburg gratis entree en geen wachtrijen bij attracties en musea? Gratis openbaar vervoer en korting op de Hop-on-Hop-off bus? Korting op concerten en voorstellingen en op excursies naar andere schitterende plaatsen in de omgeving van Salzburg? Dan is een Salzburg Card voor 24, 48 of 72 uur een handige stadspas tijdens je stedentrip naar Salzburg!

Geen wachtrijen

Met de Salzburg Card heb je geen last van wachtrijen voor de kassa van populaire attracties als het geboortehuis van Mozart of het museum Neue Residenz. Met de kaart kun je gratis en snel naar binnen.

Gratis vervoer

Met de citypas kun je gratis gebruik maken van het openbaar vervoer in Salzburg. De bussen en stadsbussen van lijn 1 tot en met 14 en van Albus. Je kunt ook gratis gebruik maken van de kabelbaan naar Hohensalzburg en Unterberg. Ook heb je recht op een cruise op de Salzach.

Kortingen

Behalve gratis toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden en musea in Salzburg en gratis openbaar vervoer, krijg je met de Salzburg Card ook een heleboel korting. Korting op de hop-on hop-off bus, korting op voorstellingen, concerten en andere culturele evenementen in de stad en korting op excursies in de omgeving van Salzburg.

Producten

De Salzburg Card is geldig voor 24, 48 of 72 uur. In het pakket van de Salzburg Card Card ontvang je de volgende producten:

  • Gratis toegang tot 40 musea en attracties in Salzburg.
  • Gratis openbaar vervoer.
  • Gratis met de kabelbaan naar Hohensalzburg en Unterberg.
  • Gratis cruise op de Salzach.
  • Korting op hop-on hop-off bus.
  • Korting op concerten en voorstellingen.
  • Korting op excursies in en rondom Salzburg.

Rated by 165 Happy Travelers!

(4/5)
Salzburg Card

Hoe werkt het?

De Salzburg Card kun je online bij ons bestellen, met korting!. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Salzburg (bij het Centraal Station of op de Mozartplatz) kunt omwisselen voor de kaart.

De stad Salzburg

Salzburg is de vierde stad van Oostenrijk en telt 150.000 inwoners. Het is voor velen vooral de stad van Mozart en The Sound of Music. De binnenstad van Salzburg met haar fraaie barokgebouwen staat in haar geheel op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

De hoogtepunten

In Salzburg, de stad van Mozart en The Sound of Music, vind je nog vele herinneringen aan de beroemde componist en de muzikale film. Andere belangrijke hoogtepunten en bezienswaardigheden in de stad zijn de vesting Hohensalzburg, bovenop een heuvel in Salzburg, de Dom, de Getreidegasse en musea als het Haus der Natur en Museum der Moderne.

Wat te zien en te doen in Salzburg: