Paris Tourist Card

Ontdek de stad van de liefde

 

De Paris Tourist Card

De toeristenkaart voor Parijs

Ontdek Parijs op een gemakkelijke en goedkope manier met de Paris Digital Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen naar binnen bij het Louvre, het belangrijkste museum van Parijs, en bij de Eiffeltoren, voor een indrukwekkend uitzicht op de stad. Tijdens een ontspannen cruise op de Seine zie je de Franse hoofdstad van een hele andere kant. Met de pas kun je bovendien met 10% korting tickets bestellen voor andere bezienswaardigheden en musea in Parijs en voor tours en excursies.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Parijs niet alles hoeven te zien, maar wel enkele belangrijke bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren en het Louvre. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd tijdens een citytrip naar Parijs.

Geen wachtrijen

Met deze pas heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Parijs als de Eiffeltoren en museum het Louvre. Je kunt bij deze bezienswaardigheden naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. De Eiffeltoren ga je omhoog samen met een deskundige, Engelssprekende gids. Met het ticket voor het Louvre heb je ook toegang tot het Musée Delacroix.

Openbaar vervoer

In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar op tal van plaatsen in Parijs kun je een- of meerdaagse kaarten kopen voor het openbaar vervoer (metro, bus, tram) in de stad. Parijs kent een perfect netwerk van ondergronds openbaar vervoer. Ook een cruise over de Seine is bij de stadspas inbegrepen. Tickets voor de hop-on hop-off bus kun je met korting kopen. Met deze bus kom je langs de belangrijkste bezienswaardigheden in Parijs. Bij iedere stop heb je de mogelijkheid om uit te stappen, om de bezienswaardigheid te bekijken. Vervolgens kun je bij een volgende bus instappen, om naar het volgende punt op de route te rijden.

App met audioguide

Bij de Paris Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 100 bezienswaardigheden in Parijs. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot het Louvre en de Eiffeltoren en een gratis cruise op de Seine kun je met de Paris Digital Pass nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals het Picasso Museum en Tour Montparnasse, korting op de hop-on hop-off bus, rondvaarten, tours en excursies (Versailles).

Hoe werkt de Paris Pass?

De Paris Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Parijs, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Parijs. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je de attracties in Parijs wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Parijs.

Producten

  • Ticket en skip-the-line toegang voor het Louvre
  • Ticket voor bezoek aan Eiffeltoren (met gids)
  • Ticket voor Musée Delacroix
  • Ticket voor een cruise over de Seine (1 uur)
  • App met audioguide
  • Korting op musea en attracties
  • Korting op rondvaarten
  • Korting op tours en excursies

Rated by 189 Happy Travelers!

(4/5)
Paris Digital Pass citypass

De stad Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk en met 2,3 miljoen inwoners ook de grootste stad van het land. Het is een populaire stad voor een stedentrip voor bezoekers uit de hele wereld. Nederlandse en Belgische bezoekers van Parijs hebben het voordeel dat de Franse hoofdstad door de relatief korte afstand gemakkelijk en snel bereikbaar is.

De hoogtepunten

Het centrum van Parijs is een aaneenschakeling van hoogtepunten. Wereldberoemde highlights als de Eiffeltoren, Arc de Triomphe, Notre-Dame en de Sacre-Coeur. De chique Avenue des Champs-Élysées en de gezellige wijk Quartier Latin. En natuurlijk topmusea als het Louvre, Musée d’Orsay, Picasso Museum en Centre Pompidou.

Wat te zien en te doen in Parijs: