Milan City Pass

Milan Digital Pass citypass

De prachtige Duomo van Milaan is een van de hoogtepunten van de stad in Noord-Italië. Zowel van buiten als van binnen is het een prachtig gebouw. Hier staat dan ook meestal een lange rij bezoekers voor de kassa en voor de ingang van de kerk. Met de Milaan City Pass ben je verzekerd van een ticket én een snelle skip-the-line toegang. Bovendien mag je met het ticket ook met de lift naar het dak van de Dom. Dit moet je zeker doen, geniet van de prachtige beelden en van een schitterend uitzicht op het centrum van Milaan.

Citytrip met de Milan Digital Pass

Ontdek Milaan op een ontspannen en goedkope manier met de Milan Digital Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij enkele belangrijke attracties in Milaan, zoals de indrukwekkende Duomo (inclusief het dak), Pinacoteca Ambrosiana en het Museum voor Wetenschap en Techniek Leonardo da Vinci, het grootste wetenschapsmuseum in Italië.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Milaan niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van deze mooie stad in Noord-Italië. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Geen wachtrijen

Met de Stadskaart Milaan heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Milaan als de Duomo (inclusief het dak) en Pinacoteca Ambrosiana. Je kunt bij deze highlights van Milaan naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Duomo

De Dom (Duomo) van Milaan is een van de grootste en mooiste kerken ter wereld en een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan. Dagelijks staan er lange rijen voor ingang van de kerk op het Piazza del Duomo. Met het ticket van de Milan Digital Pass kun je snel naar binnen via een skip-the-line toegang. Met het ticket kun je ook het dak van de Duomo bezoeken (via een lift). Hier heb je een schitterend uitzicht over de stad. Ook een bezoek aan het Duomo Museum en de kerk van San Gottardo zijn inbegrepen.

Vervoer

In de Milan Digital Pass zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want je kunt op diverse plaatsen in Milaan of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer (metro, tram, bus) kopen. De hop-on hop-off bus is een ander alternatief, die brengt je langs alle hoogtepunten van Milaan.

App met audioguide

Bij de Stadskaart Milaan hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 130 bezienswaardigheden in Milaan. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Korting

Met de Milaan Pas krijg je bovendien 10% korting op allerlei andere bezienswaardigheden, musea en tours in Milaan, zoals de Hop-on Hop-off bus, het San Siro-stadion, Pinacoteca di Brera en nog veel meer.

Hoe werkt de Milan Digital Pass?

De Milan Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Milaan, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Maak een boeking en selecteer de datum waarop je aankomt in Milaan. Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (Duomo, Pinacoteca Ambrosiana en Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo da Vinci). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, excursies en restaurants in Milaan.

Rated by 55 Happy Travelers!

(4/5)
DigitalPass7 Milan

Voordelen van de Milan Digital Pass

  • Skip-the-line toegang tot de Dom, inclusief dak en museum
  • Ticket voor Pinacoteca Ambrosiana
  • Ticket voor Museum voor Wetenschap en Techniek
  • App met audioguide
  • Korting op attracties en musea
  • Korting op tours en excursies

De stad Milaan

Milaan is na Rome de tweede stad van Italië en telt 1,5 miljoen inwoners. Het is de hoofdstad van Lombardije en staat vooral bekend als stad van mode en design. Liefhebbers van shoppen komen dan ook volop aan hun trekken tijdens een stedentrip naar deze stad in Noord-Italië. Bekende en voorname winkelstraten zijn onder andere de Via Monte Napoleone, Via della Spiga, Via Sant’Andrea, Via Manzoni, Corso Venezia, Galleria Vittorio Emanuele, Via Dante en Corso Buenos Aires. Daarnaast biedt Milaan nog veel meer aan prachtige bezienswaardigheden, leuke musea en hippe wijken.

Hoogtepunten

De imposante Duomo is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Milaan. Breng ook zeker een bezoek aan het dak van de Dom voor een prachtig uitzicht over de stad. Andere belangrijke attracties zijn het kasteel Castello Sforzesco, La Scala, het beroemde operagebouw van Milaan, het San Siro-stadion, de thuishaven van AC en Inter Milaan, en het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci in het klooster van Santa Maria delle Grazie. Voor museum-liefhebbers zijn Pinacoteca di Brera, het Triennale Design Museum, het Wetenschapsmuseum (Museo della Scienza) aanraders. Hippe wijken waar je gezellig kunt borrelen en lekker kunt eten zijn Brera en de Navigli.

Wat te zien en te doen in Milaan:

Bestel je Milan City Pass makkelijk online: