Florence Digital Pass

Ontdek de stad van Michelangelo

 

Florence Pass

Ontdek deze schitterende stad op je gemak

Ontdek Florence op een gemakkelijke en goedkope manier met de Florence Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen naar binnen bij de belangrijkste attracties van Florence: de Duomo, de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell’Accademia. Met het ticket voor de Dom heb je ook toegang tot de beklimming van de prachtige koepel van de Dom.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Florence niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad in Toscane. Bij de Florence Pass hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 70 bezienswaardigheden in Florence. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Geen wachtrijen

Met deze pas heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Florence als de Dom, de Galleria degli Uffizi of de Galleria dell’Accademia. Je kunt bij deze indrukwekkende musea naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Bij het ticket voor de Dom hoort een bezoek aan de prachtige koepel van Brunelleschi in de top van de Dom. Geniet hier van een prachtig uitzicht op de stad!

Vervoer

In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want het centrum van Florence kun je goed te voet doen. Bovendien kun je op het station of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is een andere goede optie om snel bij de bezienswaardigheden in Florence te komen. Die brengt je langs alle hoogtepunten van de stad.

Tickets

Het grote voordeel van de Florence Pass ten opzichte van veel andere stadspassen is dat de pas geen tijdslimiet van 24 of 48 uur heeft en je zelf kunt beslissen wanneer je naar een museum gaat. Bovendien krijg je tickets per mail toegezonden. Je hoeft dus niet in Florence eerst de stadspas op te halen. Na je bestelling krijg je (via mail) de vraag wanneer je Galleria degli Uffizi en Galleria dell’Accademia wil bezoeken. Door de grote drukte in deze musea is er een tijdslot voor entree nodig. Je mag zelf bepalen op welke dag en tijd je naar binnen wil en mag zo lang in het museum blijven als je wil.

App met audioguide

Bij de Florence Digital Pas hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 70 bezienswaardigheden in Florence. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Korting

Naast de skip-the-line tickets voor de Dom en de koepel, en voor de Galleria degli Uffizi en de Galleria dell’Accademia, kun je met deze citypass met 10% korting tickets bestellen van een aantal andere musea en attracties in Florence. Ook op tours en excursies kun je 10% korting krijgen.

Rated by 636 Happy Travelers!

(4/5)
Florence Digital Pass citypass

Hoe werkt de Florence Pass?

De Florence Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Florencee, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Florence. Na de bestelling ontvang je een mail met een link. Hier kun je invullen wanneer je de attracties in Florence wil bezoeken. Daarna ontvang je alle tickets per mail, die kun je ook op je telefoon laten zien. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je 10% korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Florence.

Producten

  • Ticket en skip-the-line toegang tot Galleria degli Uffizi
  • Ticket en skip-the-line toegang tot Galleria dell’Accademia
  • Ticket voor de Dom en de koepel van Brunelleschi
  • App met audioguide, met informatie over 70 bezienswaardigheden in Florence
  • Kortingen op andere attracties en musea
  • Korting op tours en excursies.

De stad Florence

Florence of Firenze is de hoofdstad van Toscane, een van de mooiste streken van Italië. Florence is uitgegroeid tot één van de populairste bestemmingen binnen Europa. De stad trekt ruim 10 miljoen toeristen per jaar. Met name door het prachtige, historische centrum met prachtige gebouwen als de Dom en Palazzo Vecchio en vele prachtige kunsthistorische schatten en paleizen. De stad biedt onderdak aan ruim eenvijfde deel van alle westerse kunstschatten, met de Galleria degli Uffizi als absolute koploper.

De hoogtepunten

Het centrum van Florence is één groot openluchtmuseum, met als belangrijkste hoogtepunten de indrukwekkende Duomo met de toren (Campanile) en de prachtige Battistero (doopkapel), de Ponte Vecchio, het Piazza della Signoria met het Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti, de kerk Santa Croce en uiteraard de wereldberoemde musea Galleria degli Uffizi, Galleria dell’Accademia en het pas vernieuwde Museo del’Opera del Duomo.

DigitalPass Florence

Wat te zien en te doen in Florence: