Florence City Pass

Ontdek de stad van Michelangelo

 

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

Florence City Pass

Ondek deze schitterende stad op je gemak

Ontdek Florence op een gemakkelijke en goedkope manier met de Florence City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen naar binnen bij de Galleria degli Uffizi, het belangrijkste museum van Florence. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Florence. Een shuttle-bus brengt je van de luchthaven in Pisa naar het centrum van Florence. Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Florence niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van deze prachtige stad in Toscane. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Geen wachtrijen

Met deze pas heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Florence als de Galleria degli Uffizi of de Galleria dell’Accademia. Je kunt bij deze indrukwekkende musea naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want het centrum van Florence kun je goed te voet doen. Bovendien kun je op het station of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is wel inbegrepen in de kaart. Die brengt je langs alle hoogtepunten van de stad. Een Airport Transfer van de luchthaven in Pisa naar Florence is ook inbegrepen.

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Florence, je krijgt alle bestelde tickets thuis.

  • Ticket en skip-the-line toegang tot Galleria degli Uffizi (en eventueel Galleria dell’Accademia)
  • Ticket voor de Hop-on Hop-off bus in Florence
  • Shuttle Bus Transfer vanaf vliegveld Pisa naar het centrum van Florence
  • Kortingen op andere attracties, musea, tours en excursies.

Florence bezienswaardigheden

In Florence hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Toscane. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Florence vind je op Florence-Nu, de online stadsgids over Florence!

BEZOEK FLORENCE-NU >>

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Florence maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Florence (belangrijk voor de Airport transfer vanaf het vliegveld in Pisa). Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (Uffizi, Airport Transfer, Hop on Hop off bus). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours, excursies en restaurants in Florence.

De stad Florence

Florence of Firenze is de hoofdstad van Toscane, een van de mooiste streken van Italië. Florence is uitgegroeid tot één van de populairste bestemmingen binnen Europa. De stad trekt ruim 10 miljoen toeristen per jaar. Met name door het prachtige, historische centrum met prachtige gebouwen als de Dom en Palazzo Vecchio en vele prachtige kunsthistorische schatten en paleizen. De stad biedt onderdak aan ruim eenvijfde deel van alle westerse kunstschatten, met de Galleria degli Uffizi als absolute koploper.

De hoogtepunten

Het centrum van Florence is één groot openluchtmuseum, met als belangrijkste hoogtepunten de indrukwekkende Duomo met de toren (Campanile) en de prachtige Battistero (doopkapel), de Ponte Vecchio, het Piazza della Signoria met het Palazzo Vecchio, Palazzo Pitti, de kerk Santa Croce en uiteraard de wereldberoemde musea Galleria degli Uffizi, Galleria dell’Accademia en het pas vernieuwde Museo del’Opera del Duomo.