London Tourist Card

Ontdek de hoofdstad van Engeland

 

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

De London Tourist Pass

De stadspas voor Londen

Ontdek Londen op een gemakkelijke en goedkope manier met deze Londen City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang zonder wachtrijen (skip the line) naar binnen bij The Tower of London en The View from the Shard. Maak een tour met de hop-on hop-off cruise over de Theems langs diverse bezienswaardigheden in Londen. Met de pas kun je bovendien met 10% korting tickets bestellen voor andere bezienswaardigheden en musea in Londen en voor diverse tours en excursies.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Londen niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de Engelse hoofdstad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd tijdens een citytrip naar Londen.

Geen wachtrijen

Met deze kaart heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Londen als The Tower of London en The View from the Shard. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. 

Vervoer

In de kaart zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want in het centrum van Londen kun je veel te voet doen. Bovendien kun je op het vliegveld en op de metrostations (of in je hotel) gemakkelijk kaartjes voor de metro kopen. Tickets voor de Hop-on Hop-off Thames Cruise voor een rondvaart over de Theems zijn wel inbegrepen bij de pas.

App met audioguide

Bij de London Tourist Card hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 150 bezienswaardigheden in Londen. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes. 

Kortingen

Naast de gratis toegang tot The Tower of London en The View from the Shard en de gratis hop-on hop-off cruise op de Theems kun je met de London Tourist Card nog tal van kortingen krijgen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals de London Eye en Madame Tussauds en korting op tours en excursies (o.a. naar Windsor Castle en Stonehenge).

Hoe werkt het?

De London Tourist Card is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Londen, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen. Na betaling ontvang je alle tickets per mail. Deze hoef je niet te printen, je kunt ze in Londen laten zien op je mobiel. Je ontvangt dan ook de kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op andere attracties, musea, tours en excursies in Londen en omgeving..

Producten

  • Ticket en skip-the-line toegang tot The Tower of London
  • Ticket voor the View from the Shard
  • Ticket voor Hop-on Hop-off Thames Cruise
  • App met audioguide, met informatie over ruim 150 bezienswaardigheden in Londen
  • Korting op andere attracties en musea in Londen
  • Korting op tours en excursies

Londen bezienswaardigheden

In Londen hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze prachtige hoofdstad van Engeland. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Londen vind je op Londen-Nu, de online stadsgids over Londen!

BEZOEK LONDEN-NU >>

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Londen maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Londen (belangrijk voor de Airport transfer vanaf het vliegveld). Na de boeking ontvangt je de tickets die je hebt gekozen (London Eye, Buckingham Palace, Hop-on Hop-off bus, airport transfer en eventueel Westminster Abbey)). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Londen.

De stad Londen

Londen is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk en met 7,5 miljoen inwoners tevens de grootste stad van het Britse eiland. Londen (London in het Engels) is een stad vol prachtige bezienswaardigheden, monumenten en musea, met voor elk wat wils en is daarom een populaire bestemming voor een stedentrip voor toeristen uit de hele wereld. Vanuit Nederland en België vlieg je in een uur naar Londen.

De hoogtepunten

Londen kent tal van hoogtepunten. Befaamde bezienswaardigheden als de Big Ben, Buckingham Palace , Tower of London, Kensington Palace, London Bridge, Hyde Park, warenhuis Harrods en het reuzenrad The London Eye. En niet te vergeten prachtige en indrukwekkende musea als het Natural History Museum, het British Museum en Tate Modern.