New York Sightseeing Pass

New york turbo sightseeing pass

New York, vaak ook NYC of New York City genoemd, is met haar ruim 9.5 miljoen inwoners de grootste stad van de Verenigde Staten. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar populaire stadsdelen als Brooklyn, Manhattan en Queens om hier bekende bezienswaardigheden in New York te bezoeken. Een stedentrip naar New York van slechts enkele dagen is lang niet voldoende, om alles in deze immense stad te kunnen bekijken. Om je tijd tijdens de citytrip naar New York City zo optimaal mogelijk te benutten, wordt het gebruik van een New York city pass aangeraden.

De New York Sightseeing Pass biedt je tal van verschillende voordelen. Met de city pass voor New York sta je bijvoorbeeld niet langer in de rij voor populaire attracties, dankzij het “Skip the Line”-principe. Daarbij heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan bus- of boot tours, die je langs de belangrijkste hoogtepunten in New York brengen. Zeker vanaf het water krijg je een heel ander beeld van New York. Ook handig is de stadskaart die je bij de New York Sightseeing pas krijgt. De belangrijkste reden om voor de New York card te kiezen, is de mogelijkheid om bekende bezienswaardigheden gratis te bezoeken.

Citytrip met de NYC Sightseeing Pass

Met de New York City Pass heb je gratis toegang tot onder meer het 9/11 Memorial Museum in New York, het Top of the Rock Observatory, Madame Tussauds en het Guggenheim Museum. Vanaf het One World Observatory (op de plaats van het vroegere World Trade Center) heb je een prachtig uitzicht over de stad! Naast deze voorbeelden zijn er tal van andere hoogtepunten, die je gratis kunt bezoeken in deze Amerikaanse stad. Ook het Vrijheidsbeeld mag vanzelfsprekend niet gemist worden tijdens een stedentrip naar New York!

Het gebruik van de New York Sightseeing Pass is heel eenvoudig. Bekijk vooraf goed welke NYC Pass het beste bij je citytrip naar New York past. Zo maak je optimaal gebruik van de mogelijkheden die de NY City pass je biedt!

Hoe werkt de New York Sightseeing Pass?

Je kunt de New York Sightseeing Pass voor je trip naar Amerika online vanuit Nederland bestellen. Zodra je bestelling verwerkt is door de verstrekker van deze passen, ontvang je alle benodigde documenten per mail. Je kunt de QR-codes uit deze mail op je telefoon gebruiken om naar binnen te komen bij de inbegrepen hoogtepunten in New York. Het is mogelijk om direct een kaart voor de metro bij de New York City Pass te bestellen. Deze metrokaart wordt per post toegestuurd. Het is om deze reden sterk aan te raden om de pas ruim voor vertrek te bestellen.

Verschillende soorten Sightseeing Pass

De New York Sightseeing Pass wordt in verschillende soorten aangeboden. Kies allereerst voor hoeveel dagen je de Citypass in New York wilt kunnen gebruiken. Je hebt hierbij de keuze uit een NY pass voor 1, 2, 3 of 7 dagen. Bij de New York Sightseeing Pass kun je een metrokaart bestellen, die een gelijk aantal dagen geldig is als de NYC pas zelf. Let erop, dat er onderscheid gemaakt wordt tussen volwassenen (12 jaar en ouder) en kinderen (3 tot en met 11 jaar). Houd er rekening mee, dat je per uur één bezienswaardigheid kunt bezoeken. De bezienswaardigheden in New York zijn echter dermate groot, dat je zeer waarschijnlijk niet binnen het uur van het ene naar het andere punt komt.

Rated by 5 Happy Travelers!

(3/5)

Koop de CityPass:

Voordelen van de New York pas

o.a. geldig bij het Vrijheidsbeeld, Madame Tussauds, Metropolitan Museum of Art, The Guggenheim Museum, One World Observatory, Museum of Modern Art (MOMA), 9/11 Memorial Museum

Met de New York Sightseeing Pass profiteer je van de mogelijkheid om een groot aantal bezienswaardigheden en musea in New York City gratis te bezoeken. Dit is echter niet de enige reden om voor deze pas te kiezen. Denk ook aan het feit, dat je bij drukke bezienswaardigheden direct naar binnen kunt. De pas geeft je bij sommige attracties in New York het recht om te profiteren van het “Skip the Line”-principe. Zo verspil je geen tijd met wachten en kun je nog meer bezienswaardigheden bezoeken. Daarbij heb je met deze pas toegang tot verschillende bus- en boot tours. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hop-On Hop-Off bustour. De ideale manier om je snel van de ene bezienswaardigheid naar de andere te bewegen.

Toegang tot bezienswaardigheden

Gebruik de New York Sightseeing Pass voor een bezoek aan Luna Park, Madame Tussauds, de botanische tuin van de stad, het One World Observatory, het Vrijheidsbeeld of het Metropolitan Museum of Art. Naast deze voorbeelden zijn er nog tal van andere bezienswaardigheden, waarvoor je deze stadspas kunt gebruiken. Zeker wanneer je meerdere van deze hoogtepunten wilt bezoeken, is het al snel voordeliger om voor de New York stadspas te kiezen.

Bus- en boottours

Niet alleen bezoek je de verschillende hoogtepunten van New York gratis met deze pas. Ook heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende bus- en boot tours. Neem bijvoorbeeld de Hop-On Hop-Off bustour, die je langs de belangrijkste plekken in de stad brengt, of neem de tour door de populaire wijk Brooklyn. Doordat het centrum van New York erg groot is, moet je vaak behoorlijke afstanden afleggen tussen de bezienswaardigheden. Dankzij de Hop-On Hop-Off bustour reis je comfortabel van A naar B. Het is mogelijk om een extra metrokaart bij je New York City Pass te boeken. Diverse boottochten rond Manhattan zijn ook inbegrepen bij de pas, evenals diverse wandeltochten met gids.

Stadskaart

Wanneer je voor de New York Sightseeing Pass kiest, krijg je hier een gratis stadskaart bij. Dit maakt het makkelijker om van de ene naar de andere bezienswaardigheid te reizen. Daarbij kun je vooraf een plan maken met de hoogtepunten die je per dag wilt bezoeken. Het voorkomt dat je voortdurend op en neer aan het reizen bent.

New York Sightseeing Card als kortingskaart

Gebruik de New York Sightseeing Pass ook als kortingskaart! Bij sommige bezienswaardigheden die niet met deze pas te bezoeken zijn, krijg je een hoge korting op vertoon van de city pass. Ook bij sommige winkels en restaurants kun je rekenen op korting. Het maakt een stedentrip naar New York nog voordeliger.

Hoogtepunten in New York City bezoeken

Sight seeing in New York betekent dat je gegarandeerd van de ene verbazing in de andere zal vallen. De gebouwen die New York je biedt zijn niet te vergelijken met die uit steden als Amsterdam, Berlijn of bijvoorbeeld Parijs. Daarbij heeft Amerika zijn eigen cultuur, die op verschillende punten afwijkt van de West-Europese cultuur. Laat het je overkomen tijdens sightseeing in New York. Met The New York Pass bezoek je verschillende van deze immense gebouwen gratis.

Tip: om deel te nemen aan de Amerikaanse cultuur mag een lekkere vette hap bij bijvoorbeeld een McDonald’s of Burger King niet ontbreken! Ook een gesuikerde donut is een typisch Amerikaanse tussendoortje.

Om in een korte tijd veel van de stad te kunnen zien, is het raadzaam om gebruik te maken van de Hop-On Hop-Off bustour door de stad. Niet alleen is dit goedkoper dan het gebruik van de metro; de Hop-On Hop-Off bustour zit immers bij de New York City Pass inbegrepen. Ook heb je vanuit deze bus een fraai uitzicht over hetgeen je om je heen ziet! Stap uit bij de haltes in de buurt van bezienswaardigheden, die je gratis bezoekt met de New York City Pass. Tussen de verschillende hoogtepunten door wordt je meer verteld over de historie van de stad.

Wat te zien en te doen in New York:

De New York Turbo pass biedt toegang tot hoogtepunten die zowel voor volwassenen, als voor kinderen leuk zijn. Combineer een bezoek aan het Metropolitan Museum of Art bijvoorbeeld met een bezoek aan Madame Tussauds. Het is aan te raden om vooraf op internet naar een New York sightseeing top 10 te zoeken, om alvast een selectie te maken van hoogtepunten die je wilt bekijken. In het vliegtuig naar New York heb je de tijd om je verder te verdiepen in de verschillende hoogtepunten van de stad. Welke bezienswaardigheden uit de top 10 van New York bezoek jij?

Bestel je New York Turbo pass makkelijk en veilig online: