New York CityPass

Handige kortingskaart voor New York

 

De New York CityPass

De stadspas voor The Big Apple

Koop de New York CityPass en krijg gratis toegang tot 6 van de meest populaire attracties in New York inclusief Empire State building, Top of the Rock, het Vrijheidsbeeld, het 9/11 Memorial museum en het Metropolitan Museum of Art. De New York CityPass is eenvoudig te gebruiken en 9 dagen geldig vanaf de datum van het eerste gebruik. Dat is een stuk goedkoper dan het kopen van losse kaartjes voor alle attracties. Met de New York City Pass bespaar je tot 45 procent op losse kaartjes, bovendien heb je skip the line-toegang op de meeste locaties, zo kan je met deze pas de vaak lange rijen voor de kassa’s overslaan. Er zijn 9 attracties aangesloten bij CityPass waarvan je er 6 naar keuze kunt bezoeken. Het Empire State Building, American Museum of Natural History en Metropolitan Museum of Art zijn sowieso inbegrepen. Daarnaast heb je keus tussen Top of the Rock óf het Guggenheim Museum, het 9/11 Memorial Museum óf het Intrepid Sea, Air & Space Museum, een boottocht naar Liberty Island met het Vrijheidsbeeld en Ellis Island óf een Circle Line-sightseeing-rondvaart óf een tocht met een Beast-speedboot.

Geen wachtrijen

Bij enkele van de drukste bezienswaardigheden en musea in New York mag je met de New York CityPass gebruik maken van een skip-the-line toegang, waardoor je niet in de rij hoeft te staan voor een kaartje. Een groot voordeel van de New York CityPass is dat je de lange wachtrijen kunt overslaan en op deze manier veel tijd bespaart tijdens een citytrip naar New York.

Gratis informatie

Het boekje met tickets van de New York CityPass staat boordevol nuttige informatie, inclusief openingstijden, contactinformatie, plattegronden, routebeschrijvingen, waardebonnen en tips van insiders, zodat je alles uit je bezoek aan New York City kunt halen.

Kortingen

Met de New York CityPass krijg je 15% korting als je gaat shoppen in het beroemde warenhuis Bloomingdale’s en 5 USdollar korting op een tweedaags ticket voor de hop-on hop-off tours van Citysights New York.

Producten

Bezoek 6 van de belangrijkste attracties in New York en bespaar geld en tijd!

  • Gratis toegang tot het observatiedek van het Empire State Building
  • Gratis toegang tot het American Museum of Natural History met een ruimteshow in het Hayden Planetarium
  • Gratis toegang tot het Metropolitan Museum of Art (inclusief toegang voor dezelfde dag tot The Met Breuer en The Met Cloisters)
  • Keuze tussen gratis toegang tot het Guggenheim Museum inclusief audiotour OF toegang tot Top of the Rock
  • Keuze tussen 9/11 Memorial & Museum OF Intrepid Sea, Air & Space Museum
  • Keuze tussen boottocht naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island OF Circle Line-sightseeing-rondvaart OF Beast-speedboottocht
  • Skip-the-line-toegang bij sommige locaties
  • De kortingspas is 9 dagen geldig
  • Tegoedbon voor 15% korting op aankopen bij Bloomingdale’s en vijf dollar korting op een 2-daagse CitySights New York Hop On-Off Tour

TIP: met de New York CityPass kun je het Empire State Building gratis twee keer op dezelfde dag mag bezoeken. Ga eerst overdag en kom ’s avonds terug voor een gratis tweede bezoek. Van mei tot en met augustus kun je tussen 22.00 uur en sluitingstijd een tweede bezoekje brengen. Van september tot en met april is dat van 20.00 uur tot sluitingstijd mogelijk. Een ideale manier om overdag van het uitzicht op de stad te genieten vanaf het observatiedek en ’s avonds van een zee van lichtjes. Bij Top of the Rock is het verstandig om in de ochtend even langs te gaan om een tijdslot op een apparaat te kiezen en dan later terug te komen voor het bezoek aan de toren. Let op: de boottocht naar het Vrijheidsbeeld stopt bij Liberty Island en is inclusief een audiorondleiding. Toegang tot het monument zelf of de kroon is niet inbegrepen.

Rated by 202 Happy Travelers!

(4/5)
nyc citypas ticket

Hoe werkt de New York CityPass?

Je kunt de New York City Pass kopen in New York, maar het is goedkoper en handiger om dit van tevoren op internet te doen. Je ontvangt een voucher in de mailbox die je uitprint en afgeeft bij de eerste attractie die je bezoekt. Je  ontvangt dan direct de pas met alle tickets en informatie. De pas is negen dagen geldig vanaf de datum van het eerste gebruik. Kaartjes mogen uitsluiten door personeel bij de attracties uit je CityPass gehaald worden. Als je zelf het kaartje verwijdert, wordt het ongeldig. Een boekje dat niet gebruikt wordt is nog zes maanden geldig. Het is dus geen probleem om de kortingskaart ruim op tijd online te bestellen voordat je daadwerkelijk naar New York gaat.

De stad New York

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. In totaal wonen er ruim 9 miljoen mensen in New York. Manhattan is de belangrijkste en meest bekende wijk van de stad. New York bruist dag en nacht en is een ideale stad voor een citytrip.

De hoogtepunten

In New York, the city that never sleeps. wemelt het van de highlights. Veel hoogtepunten kun je gratis bewonderen! Denk aan attracties als Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Wall Street, Grand Central Terminal, 5th Avenue en het High Line Park. Tickets heb je nodig voor andere toppers zoals Empire State Building, Top of the Rock, Vrijheidsbeeld, 9/11 Memorial Monument en beroemde musea als MoMa (Museum of Modern Art), Guggenheim Museum en Metropolitan Museum, en dan is de New York CityPass ideaal!

new york citypass pakket

Wat te zien en te doen in New York: