Big Apple Digital Pass

Een geweldige manier om New York te ontdekken!

De Big Apple Digital Pass

Ontdek New York

Ontdek New York op een gemakkelijke en goedkope manier met de Big Apple Digital Pass. Krijg gratis toegang tot belangrijke attracties, maak een tour met de hop-on hop-off bus en krijg grote kortingen bij meerdere attracties, musea en tours. Bezoek het Vrijheidsbeeld en Ellis Island en ga naar top van het de Empire State Building of het Top of the Rock Observatiedek in het Rockefeller Center, met gratis toegang en geen wachtrijen. De Big Apple Pass is vooral geschikt voor die mensen die tijdens een citytrip naar New York niet alle attracties en musea hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Geen wachtrijen

Met de New York Digital Pass heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in New York als het Vrijheidsbeeld en Empire State Building. Je kunt bij deze hotspots naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Gratis vervoer

In de Big Apple Digital Pass zit geen gratis openbaar vervoer, maar op tal van plaatsen in de New York kun je een- of meerdaagse kaarten kopen voor het openbaar vervoer (metro en bus). Bij de citypas is wel een driedaagse pas voor de hop-on hop-off bus inbegrepen. Je kunt dus op je gemak de stad verkennen tijdens de ritjes langs alle bezienswaardigheden in New York. Je kunt uitstappen en weer instappen bij alle belangrijke highlights in Manhattan. Ook het transport van de vliegvelden bij New York (JFK, La Guardia en Newark) naar je hotel in Manhattan (enkele reis) is bij de citypas inbegrepen.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot het Vrijheidsbeeld en Empire State Building (Top of the Rock) en de gratis hop-on hop-off bus krijg je met de Big Apple Pass nog tal van kortingen in New York. Korting op tickets voor attracties en musea (Madame Tussauds, Ground Zero Museum, MoMA, Guggenheim), korting op cruises, fietstours en helikoptervluchten en korting op excursies (naar Boston, Philadelphia, Niagara Falls, Washington).

Rated by 12 Happy Travelers!

(4/5)
New York Digital Pass big apple citypass

Producten

Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in New York, je krijgt alle bestelde tickets thuis. Bij de Big Apple Digital Pass horen de volgende producten:

  • Skip the line en gratis toegang tot het Vrijheidsbeeld en Ellis Island
  • Skip the line en gratis toegang tot het Empire State Building of het Top of the Rock Observation Deck
  • Driedaags ticket voor de Hop-on Hop-off bus
  • Gratis toegang tot Museum of the City of New York of New York Historical Society
  • Gratis deelname aan de Hop-on Hop-off Ferry Tour en de CitySights Night Tour.
  • Korting op tickets voor attracties en musea (Madame Tussauds, Ground Zero Museum, MoMA, Guggenheim)
  • Korting op cruises, fietstours en helikoptervluchten
  • Korting op excursies (naar Boston, Philadelphia, Niagara Falls, Washington)

Hoe werkt de Big Apple Digital Pass?

De Big Apple Digital Pass kun je online bij ons bestellen. Je hoeft de pas of de tickets niet op te halen in New York, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in New York en de luchthaven van aankomst. Geef ons het vluchtnummer, de aankomssttijd en het adres van het hotel in Manhattan. Na de boeking ontvang je alle tickets die je hebt gekozen via mail.

De stad New York

New York, de stad die nooit slaapt, is de grootste stad van de Verenigde Staten met bijna 10 miljoen inwoners. De stad trekt jaarlijks 46 miljoen binnen- en buitenlandse toeristen. New York is een bruisende metropool met geweldige bezienswaardigheden, prachtige musea, mooie parken en een uitgebreid aanbod van winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

Hoogtepunten

De lijst met bezienswaardigheden en hotspots in New York is eindeloos. Wil je alles gezien hebben, dan zul je vaker moeten terugkomen naar de Big Apple. Bekende toppers zijn: Times Square, het Vrijheidsbeeld, Ground Zero met het 9/11 Memorial Monument, Empire State Building, Top of the Rock, Central Park, High Line Park, Museum of Modern Art (MoMA), Metroploitam Museum of Art, Harlem, Brooklyn en Brooklyn Bridge.

DigitalPass NewYork

Wat te zien en te doen in New York: