-->

Gardameer Dagpas

Voor een dagtrip naar Venetië of Milaan

Home 9 Stedentrip Milaan 9 Gardameer Dagpas

 

Due to the phasing out of measures taken against the Coronavirus, Citypasses attractions and services are gradually reopening. To see the current summary of the products that a pass offers you and those that it does not, simply click on the Order button which can be found in various places on the city pass page. Here you will find the most recent offer.

 

 

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

Voor een dagje Venetië adviseren wij de Venetië Pas of de Venezia City Pass

Voor een dagje Milaan adviseren wij de Milaan Digital Pass 

De Gardameer Dagpas

Voor het leukste dagje uit

Vanaf het Gardameer kan je heel wat leuke uitstapjes maken. Een dagje Venetië, Milaan of Verona behoren zeker tot de meest populaire uitstapjes. Met de Gardameer Dagpas kan je een heleboel zaken al van tevoren regelen, zodat je kan genieten van een heerlijke dagtrip naar deze prachtige steden. De pas biedt skip the line toegang tot de beroemde Duomo van Milaan en het Dogepaleis (Palazzo Ducale) in Venetië, attracties waar vaak lange rijen voor de kassa en voor de entree staan. Vervoer per trein naar de stad (retour – vanaf Peschiera del Garda) of een parkeerplek in het centrum van de stad en gebruik van de hop-on hop-off bus in Milaan en Verona en de hop-on hop-off cruise in Venetië zijn ook inbegrepen. Bestel de Gardameer Dagpas van tevoren online en geniet van een heerlijk dagje Venetië, Milaan of Verona! Daarnaast krijg je met de pas nog fikse kortingen op de belangrijkste bezienswaardigheden, musea en tours in Venetië en Milaan. Je ontvangt bovendien alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas in de stad nog moet ophalen.

Hoe werkt het?

  • Kies de datum waarop je Milaan, Venetie of Verona wil bezoeken
  • Selecteer de stad die je wil bezoeken en of je dat met de trein of auto wil doen.
  • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
  • Tickets en reserveringen worden per email verstuurd, je hoeft niets op te halen

Naar Milaan

Als je per trein naar Milaan reist stop je bij het Centraal Station van Milaan (Stazione Milan Centrale). Hier kun je de Hop on Hop off bus nemen om alle bezienswaardigheden van Milaan te bekijken. Na reservering ontvang je een kaart waar de bus vertrekt en hoe je hier heen kunt wandelen. De Hop on Hop off bus rijdt langs alle highlights van Milaan, zoals de Santa Maria delle Grazie (met het Laatste Avondmaal van Leonardo Da Vinci), Castello Sforzesco, Teatro alla Scala, de hippe wijk Brera en het San Siro Stadion. Je kunt uitstappen waar je wilt en vervolgens weer verder gaan als je één van de bezienswaardigheden of musea beter bekeken hebt. De bus stopt ook bij de Dom van Milaan.

Wanneer je met de auto naar Milaan gaat dan is er een parkeerplaats gereserveerd in een parkeergarage bij de Dom van Milaan. Exacte gegevens zoals het adres en hoe dit werkt ontvang je na reservering. Tickets voor de Duomo zijn geldig voor de hele dag. Je kunt dus zelf bepalen hoe laat je naar binnen gaat. De tickets geven skip the line toegang bij de drukbezochte kathedraal en je kunt ook met de lift naar het dakterras (aanrader!). De Hop on Hop off bus stopt ook weer bij het Centraal Station en de Dom, zodat je eenvoudig weer per auto of trein de terugreis naar het Gardameer in kunt zetten.

Naar Venetië

Wanneer je met de trein naar Venetië reist dan stopt de trein bij het Centraal Station: Venezia Sant Lucia. Vanaf dit punt vertrekt de Hop on Hop off cruise, die ook stopt bij Tronchetto, Murano, Zattere en San Marco. Bij het San Marcoplein kan je uitstappen om het Dogepaleis te bezoeken. Als je de hele dag door Venetië hebt gelopen en gevaren, dan kan je de Hop on Hop off cruise nemen om weer terug te komen bij het Centraal Station.

Als je met de auto naar Venetië gaat dan wordt er een een parkeerplek gereserveerd in de parkeergarage bij de haven van Venetië. Meer informatie over hoe dit werkt en hoe je deze parkeergarage kunt vinden ontvang je na de reservering. De Hop on Hop off cruise vertrekt ook vanaf de haven. De tickets voor Palazzo Ducale zijn de hele dag geldig dus je kunt zelf bepalen wanneer je die dag het paleis bezoekt. De tickets geven skip the line voordeel zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan.

Naar Verona

Als je met de trein naar Verona gaat dan stop je bij het Centraal Station (Porta Nuova). Hier kan je de Hop on Hop off Bus nemen om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Na reservering ontvang je een kaart waar de bus exact vertrekt en hoe je de halte kunt vinden. De bus stopt bij alle belangrijke punten zoals Piazza Bra met de prachtige Romeinse Arena, Castelvecchio, Teatro Romano, het graf van Julia en de kathedraal van Verona.

Als je met de auto reist dan kun je de parkeergarage vinden dichtbij Teatro Romano. Vanaf hier kan je de Hop on Hop off bus nemen. De Hop on Hop off bus stopt de gehele dag weer bij het Centraal Station en Teatro Romano dus wanneer je de terugreis in wilt zetten naar je camping, hotel of vakantiehuius bij het Gardameer dan kan dat op elk willekeurig moment.

 

Gardameer bezienswaardigheden

Bij het Gardameer hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in en rondom het meer. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels vind je op Gardameer-Nu, de online stadsgids over het Gardameer!

BEZOEK GARDAMEER-NU>>

Korting

Met de Gardameer Dagpas krijg je bovendien korting op allerlei andere bezienswaardigheden, musea en tours in Venetië en Milaan, zoals bij het San Siro-stadion en het Laatste Avondmaal in Milaan en bij Ca’ D’Oro en een gondeltocht in Venetië.

Trein

De treinreis vanaf Peschiera del Garda naar Milaan en Venetië neemt ongeveer 1,5 uur per reis in beslag. Naar Verona is dit 15 minuten. De reisduur met de auto is afhankelijk van de vertreklocatie, maar je kunt dit eenvoudig opzoeken via Google Maps.

Voordelen

  • Start je stedenstrip naar Venetië of Milaan relaxed, parkeer je auto in de binnenstad of ga per trein
  • Verken de Milaan en Verona met de Hop on Hop off Bus en Venetië met de Hop on Hop off cruise
  • Alle tickets en reserveringen worden per mail verstuurd. je hoeft dus niets op te halen
  • Skip the line toegang bij drukbezochte attracties, zodat je tijd bespaart in de stad
  • Geld besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Milaan en Venetië