Kaapstad City Pass

Ontdek Kaapstad en omgeving

Kaapstad City Pass

Ontdek Kaapstad op een ontspannen en relatief goedkope manier met de Cape Town City Pass. Met deze stadspas verzeker je je van tevoren van toegang tot ruim 80 attracties, musea en ervaringen in Kaapstad, zoals de kabelbaan naar de top van de Tafelberg, het Twee Oceanen Aquarium en een boottocht bij het V&A Waterfront. Tickets voor de hop-on hop-off bus zijn ook inbegrepen, hiermee rij je comfortabel langs de highlights van Kaapstad.

Met de Cape Town Official City Pass heb je gratis toegang tot meer dan 80 attracties en musea van Kaapstad, inclusief gratis vervoer met de hop on, hop off-bus, zolang je pas geldig is. Bij diverse attracties heb je bovendien skip-the-line toegang. Je bespaart geld en tijd met deze City Pass en ontdekt ondertussen de  verborgen schatten van Kaapstad. De City Pass is geldig voor 2, 3 of 5 dagen.

Gratis vervoer

Bij de Kaapstad City Pass is het gebruik van  de hop-on hop-off sightseeing-bus inbegrepen, inclusief audioguide. Hiermee rij je veilig en comfortabel langs de hoogtepunten van Kaapstad.

Producten

  • Gratis toegang tot ruim 80 attracties, musea en ervaringen
  • Skip-the-line toegang bij topattracties
  • Gratis tickets voor de hop-on hop-off bus, zodat je de stad veilig en gemakkelijk kan ontdekken.
  • Geldig voor 2, 3 of 5 dagen
  • App met informatie
  • Handige reisgids

Hoe werkt de Cape Town City Pass?

Je hoeft de pas niet op te halen in Kaapstad maar je kunt thuis direct alles online regelen! Na bestelling ontvang je een voucher met barcode. De barcode op je voucher verleent je toegang tot de attracties. Je laat hem gewoon inscannen bij de ingang. Je kunt een interessante gids met informatie over de attracties, routebeschrijvingen en tips afhalen bij een van de drie informatie- en hulpcentra in de stad.

Kaapstad

Kaapstad (Cape Town) is de hoofdstad van de provincie West-Kaap en het wetgevend centrum van Zuid-Afrika. Kaapstad is de meest geliefde en drukst bezochte stad van Zuid-Afrika. De stad aan de voet van de imponerende Tafelberg is een moderne en levendige metropool. Het ontbreken van tijdsverschil maakt Kaapstad ook tot een prima bestemming voor een stedentrip.

Bezienswaardigheden Cape Town

Kaapstad is bekend vanwege een aantal beroemde bezienswaardigheden, zoals de 1000 meter hoge Tafelberg, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op Kaapstad en omgeving, en natuurlijk Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela bijna 20 jaar gevangen zat. Een bezoek aan de kleurrijke wijk Bo-Kaap en een township zijn zeker ook de moeite waard. Het Victoria & Alfred Waterfront is een gigantische mal met winkels, restaurants, bioscopen, markten en een scheepsvaartmuseum. Een rit naar de prachtige Kaap de Goede Hoop is ook een van de highlights bij Kaapstad.

Wat te zien en te doen in Kaapstad: