Jerusalem City Pass

Ontdek Jeruzalem zoals nooit tevoren

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Jerusalem City Pass

Jerusalem op eigen tempo

Ontdek de belangrijkste attracties van Jeruzalem op je eigen tempo met een Jerusalem City Pass. Geldig voor 7 dagen vanaf de dag van activering. Je kan de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad gratis bezoeken, waaronder de Toren van David en het bijbehorende museum. Daarnaast heb je toegang tot zes andere belangrijke musea in Jeruzalem: FOZ Museum (Friends of Zion), Museum voor Islamitische Kunst, Museum van Italiaans Joodse Kunst (U. Nahon), Salomon Hall Museum, Museum van Joodse Muziek (Hebrew Music Museum) en het Old Yishuv Court Museum (Oude Gerechtshof). Met de citypass voor Jeruzalem ben je er zeker van dat je voor iets meer dan 30 euro het maximale kunt halen uit je verblijf in de hoofdstad van Israel.

Geen wachtrijen

Ontdek Jeruzalem op een ontspannen en goedkope manier met de Jerusalem City Pass. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrijen naar binnen bij de drukbezochte Toren van David en het bijbehorende museum.

Producten

De Jerusalem City Pass is 7 dagen geldig na het eerste gebruik. Je hebt dus alle tijd om de verschillende musea te bezoeken. Je hoeft geen fysieke pas op te halen of voucher in te wisselen in Jerusalem, je krijgt alle tickets thuis. In het pakket van de citypas voor Jeruzalem zitten de volgende producten:

  • Skip the line ticket voor het Toren van David Museum
  • Tickets voor 6 andere musea in Jeruzalem. Deze tickets zijn zeven dagen geldig.
Jerusalem city pass

Hoe werkt het?

De Jerusalem City Pass kun je online bij ons bestellen. Je hoeft de kortingskaart of de tickets niet op te halen in Jeruzalem, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Jeruzalem. Na de boeking ontvang je alle tickets die je hebt gekozen via mail.

De Stad Jerusalem

Jeruzalem wordt door Israel beschouwd als zijn hoofdstad, maar ze wordt ook opgeëist door de staat Palestina. Jeruzalem is de bakermat van het jodendom en het christendom, en de stad en bepaalde plaatsen daarin worden door volgelingen van deze religies en door de islam als heilig beschouwd. Jeruzalem en het vrijere en modernere Tel Aviv worden steeds populairder als bestemming voor een citytrip. Jeruzalem heeft op toeristisch vlak veel te bieden, zowel qua architectuur, cultuur en religie.

Hoogtepunten Jerusalem

Het historische centrum van Jeruzalem is prachtig en kent veel bezienswaardigheden. Tijdens een stedentrip naar Jeruzalem breng je natuurlijk een bezoek aan highlights als de Klaagmuur (Westmuur), de Tempelberg, de Toren van David, de Herzlberg, de Heilig Grafkerk op de top van de Golgotha berg, de Rotskoepel, de Al-Aqsamoskee en de stadspoorten in de stadsmuren van Jeruzalem.