Toscane Dagpas

Voor een perfecte excursie naar Florence, Siena of Pisa!

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Toscane Dagpas

Ontdek deze schitterende streek

Toscane is één van de mooiste regio´s in Italië. Jaarlijks trekt Toscane miljoenen toeristen van over de hele wereld om het typische Toscaanse gevoel te ervaren: een prachtig landschap, een heerlijk klimaat en lekker eten. In Toscane vind je drie prachtige steden die bijna iedereen graag wil bezoeken tijdens een vakantie: Florence, Siena en Pisa. Met de Toscane Dagpas (Tuscany Day Pass) kan je heel relaxed deze steden bezoeken. Je ontvangt een retour met de trein of een gereserveerde parkeerplaats voor je auto, skip the line tickets voor de beste bezienswaardigheden in elke stad (Galleria degli Uffizi in Florence, de Toren van Pisa en de Duomo in Siena). Tickets voor de hop-on hop-off bus in Florence en korting op andere attracties, musea en tours in Florence. Je ontvangt bovendien alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas nog ergens moet ophalen.

Hoe werkt het?

  • Kies de datum waarop je Florence, Siena of Pisa wil bezoeken
  • Selecteer de stad die je wil bezoeken en of je dat met de trein of auto wil doen.
  • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
  • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

Florence

Als met de trein naar Florence reist dan zal je aankomen op het Centraal Station (Firenze S.M. Novella). Hier kan je de Hop on Hop off bus pakken om alle bezienswaardigheden van Florence te bekijken. Je krijgt een kaart waar de bus vertrekt en hoe je hier heen kunt wandelen. Het ticket voor de Hop on Hop off bus is geldig voor de hele dag. Je kunt uitstappen en weer instappen bij alle belangrijke highlights in Florence. De Hop on Hop off bus stopt ook weer bij het Centraal Station, zodat je eenvoudig weer per auto of trein de terugreis naar je verblijf in Toscane in kunt zetten.

Wanneer je per auto reist naar Florence dan ligt de parkeergarage dichtbij het Centraal Station, waar je ook op de Hop-on hop-off bus kunt stappen. Je krijgt een tijdslot voor de entree van Galleria degli Uffizi tussen 16.00 en 17.00 uur. Eenmaal binnen mag je zo lang blijven als je wil. Omdat het zo druk is bij het Uffizi spreiden zij het aantal mensen over tijdsloten zodat het niet te druk wordt in het museum. De Hop-on Hop-off bus stopt ook bij het museum.

Korting

In de Tuscany Day Pass pas zit ook een kortingscode voor attracties in Florence. Daarmee kun je tickets kopen met 20% korting voor andere attracties en musea in Florence, zoals de Galleria dell’Accademia en de Dom van Florence.

Pisa

Als je per trein naar Pisa reist dan kom je aan op Centraal Station. De Toren van Pisa is op loopafstand van het station (20 minuten), maar je kunt op het station ook een taxi of bus nemen naar het Piazza dei Miracoli. Wanneer je per auto reist dan vindt je de parkeergarage dichtbij de Toren van Pisa. Je krijgt een tijdslot voor de entree van de Toren van Pisa. Na binnenkomst mag je zo lang blijven als je wil. Omdat het zo druk is bij de Toren van Pisa spreiden zij het aantal mensen over tijdsloten zodat het niet te druk wordt.

Siena

Als je per trein naar Siena reist dan kom je aan op Centraal Station. De Kathedraal van Siena is op loopafstand van het station (ongeveer 20 minuten), maar je kunt ook een taxi nemen naar het centrum van de stad. In Siena is het niet mogelijk om vooraf reserveringen te maken voor een parkeergarage en daarom is deze optie hier niet mogelijk. Je kunt de tickets voor de Kathedraal (zonder treintickets) echter wel bestellen zodat je naar Siena kunt reizen en daar een parkeerplek voor je auto probeert te vinden. Voor entree van de Dom van Siena krijg je een tijdslot. Zij werken met tijdsloten om het aantal bezoekers te spreiden over de dag. Na reservering van de Toscane Dagpas kun je ons laten weten hoe laat je naar binnen wil bij de kathedraal.

Tuscany day pass toscane dagpas florence pisa siena

Trein

Toscane is een uitgestrekt gebied. Om het proces zo simpel mogelijk te maken en de reistijd niet te lang kun je alleen vanaf een aantal geselecteerde stations naar Florence, Siena of Pisa. Voor Florence zijn dat Arrezzo, Faenza, Pisa en Viareggio. Voor Siena zijn dat Pisa en Florence, en voor Pisa zijn dat Florence en La Spezia.

Voordelen

  • Start je stedenstrip naar Florence, Siena en Pisa relaxed, ga per trein of parkeer je auto in de binnenstad
  • Geen stress in Florence, verken de hele stad met de Hop on Hop off bus
  • Alle tickets en reserveringen worden per email verstuurd, je hoeft niets op te halen
  • Skip the line toegang bij drukbezochte attracties, zodat je tijd bespaart
  • Geld en tijd besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Florence