Berlijn Digitale Pas

Ontdek de Duitse hoofdstad

 

De Berlijn Pas

Ontdek Berlijn als nooit tevoren

Ontdek Berlijn op een ontspannen en goedkope manier met de Berlijn Pas. Met je ticket kun je via een aparte ingang gratis of met korting en zonder wachtrijen naar binnen bij enkele belangrijke attracties in Berlijn, zoals de TV-toren (Fernsehturm) en het prachtige Pergamon Museum.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een stedentrip naar Berlijn niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de prachtige hoofdstad van Duitsland. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Geen wachtrijen

Met de Berlin Digital Pass heb je geen last van wachtrijen bij drukke attracties in Berlijn als de Fernsehturm, het DDR Museum en het Pergamon Museum. Je kunt bij deze attracties en musea naar binnen via een snelle skip-the-line toegang.

Vervoer

In de Berlijn Pas zit geen gratis openbaar vervoer, maar dat is geen probleem want je kunt op diverse plaatsen in Berlijn of in je hotel een- of meerdaagse kaarten voor het openbaar vervoer kopen. De hop-on hop-off bus is een ander alternatief, die brengt je langs alle hoogtepunten van Berlijn. 

App met audioguide

Bij de Berlijn Pas hoort ook een app met audioguide. Hiermee ontdek je meer dan 115 bezienswaardigheden in Berlijn. Lokale gidsen geven commentaar en vertellen over hun ‘geheime plekken’. De app bevat ook wandelroutes.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot een aantal belangrijke attracties van Berlijn en de app met audioguide krijg je met de Berlin Digital Pass nog tal van kortingen. Korting op de entree van musea en bezienswaardigheden, zoals Madame Tussauds, Legoland, de Alte National Galerie, Altes Museum en Neues Museum, korting op tours en excursies.

Hoe werkt de Berlijn Pas?

De Berlin Digital Pass is geen fysieke pas en je hoeft dus ook niets op te halen in Berlijn, maar je kunt thuis direct alles online regelen! Selecteer je aankomstdatum in Berlijn. Na de boeking ontvang je de tickets die je hebt gekozen (Fernsehturm, DDR Museum, Pergamon Museum). Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies in Berlijn.

Producten

  • Ticket en skip-the-line toegang tot de TV-toren (Fernsehturm)
  • Ticket en skip-the-line toegang tot het Pergamon Museum.
  • Ticket voor het DDR Museum
  • Audiogids app met 115 bezienswaardigheden
  • Korting op andere attracties en musea
  • Korting op tours, cruises en excursies.

Rated by 7 Happy Travelers!

(4/5)
Berlin Digital Pass citypass

De stad Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland en met 3,5 miljoen inwoners ook de grootste stad van het land. Hoewel Berlijn een eeuwenlange historie kent is het juist de recente geschiedenis die haar stempel heeft gedrukt op de stad. De Tweede Wereldoorlog en de naoorlogse periode hebben voor een groot deel het gezicht van het huidige Berlijn bepaald. Wie tegenwoordig Berlijn bezoekt maakt vooral kennis met een moderne, bruisende stad. Een stad met veel contrasten, waar de geschiedenis voelbaar is.

De hoogtepunten van Berlijn

Veel bezienswaardigheden in Berlijn hebben een relatie met het oorlogsverleden en de daaropvolgende Koude Oorlog. Maar Berlijn heeft veel meer te bieden! Berlijn telt bijna 200 musea en bezienswaardigheden als Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Reichstag, East Side Gallery en het Holocaust-monument. En nog veel meer hotspots die je tijdens een citytrip naar Berlijn niet mag missen!

Berlin ok