Venetiaanse Rivièra Dagpas

Breng een bezoek aan Venetië

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

De Venetiaanse Rivièra Dagpas

Ontdek Venetië in één dag

Toeristen die op een camping of in een hotel aan de Venetiaanse Riviera of elders in de buurt van Venetië verblijven brengen bijna allemaal ook een bezoek aan Venetië. En terecht, want de stad met de honderden bruggen en bruggetjes, de kanalen met de bootjes en gondels, de kleurrijke huizen, de mooie pleinen en smalle steegjes is een bezoek zeker waard! Venetië is echter ook een drukke en hectische stad. Parkeergarages en parkeerplaatsen zijn beperkt en duur, bezienswaardigheden liggen niet allemaal op loopafstand van elkaar en bij de belangrijkste attracties op het San Marcoplein staan vaak lange wachtrijen. De Venetiaanse Riviera Dagpas biedt hiervoor een prima oplossing! Bestel de Venetian Riviera Day Pass en reserveer een parkeerplaats voor je auto in de parkeergarage bij de haven van Venetië, je krijgt tickets voor de hop-on hop-off cruise en skip-the-line tickets voor het Palazo Ducale (Dogepaleis) op het befaamde San Marcoplein.

Hoe werkt het?

  • Kies de datum waarop je Venetië wil bezoeken
  • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
  • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

Naar Venetië met de auto

Als je met de auto naar Venetië gaat dan kun je met de Venetiaanse Riviera Dagpas een parkeerplek voor de auto reserveren in de parkeergarage bij de haven van Venetië. Meer informatie over hoe dit werkt en hoe je deze parkeergarage kunt vinden ontvang je na de reservering. Vanaf dit punt vertrekt de Hop on Hop off Cruise die ook stopt bij Tronchetto, Murano, Zattere en San Marco. Bij het San Marcoplein kun je uitstappen om het Dogepaleis te bezoeken. Als je de hele dag door Venetië hebt gelopen of gevaren dan kun je de Hop on Hop off Cruise nemen om weer terug te komen bij de haven. Van daaruit kun je weer terug naar je camping of hotel.

De tickets voor Palazzo Ducale zijn de hele dag geldig dus je kunt zelf bepalen wanneer je het paleis bezoekt. De tickets geven skip the line voordeel zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan.

Venetië bezienswaardigheden

In Venetië hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in de kanalenstad. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Venetië vind je op Venetie-Nu, de online stadsgids over Venetië!

BEZOEK VENETIE-NU>>

Korting

Na reservering ontvang je ook een kortingscode waarmee je tickets voor andere attracties, musea en tours in Venetië met 20% korting kunt bestellen, zoals voor een gondelvaart, Ca’D’Oro, Ca’Rezzonico en Galleria dell’Accademia.

Voordelen

  • Start je stedenstrip naar Venetië relaxed, parkeer je auto dichtbij de haven.
  • Skip the line-tickets voor Palazzo Ducale, zodat je tijd bespaart
  • Verken de stad met de Hop on Hop off cruise.
  • Alle tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft dus niks op te halen
  • Geld en tijd besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Venetië