Lazio Rome Dagpas

Een uitstapje naar de eeuwige stad

Home 9 Citytrip Rome 9 Lazio Rome Dagpas

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Lazio Rome Dagpas

Ontdek Rome in één dag

Rome is één van de meest bezochte steden in de wereld. Er zijn veel bezienswaardigheden die tot de verbeelding spreken, zoals het Colosseum, de Trevifontein, het Vaticaan, de Spaanse trappen, het Pantheon en nog veel meer! Daarom is het vaak aanlokkelijk om de stad te bezoeken voor toeristen die dichtbij Rome verblijven, op een camping, of in een hotel of vakantiehuis elders in Lazio, niet te ver van Rome. Maar Rome is ook een hectische stad. Het verkeer is druk en dynamisch, parkeergarages zijn lastig te vinden, duur of overvol. Bezienswaardigheden liggen niet op loopafstand van elkaar. Daarom biedt de Lazio Rome Dagpas alles om een dagje Rome tot een succes te maken. De dagpas is inclusief skip-the-line tickets voor het Colosseum (inclusief audioguide), Forum Romanum en de Palatijn, een gereserveerde parkeerplaats in het centrum van de stad, tickets voor de hop-on hop-off bus (inclusief audioguide) en korting op een groot aantal attracties, musea en tours in Rome.

Hoe werkt het?

  • Kies de datum waarop je Rome wil bezoeken
  • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
  • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

Naar Rome met de auto

De gereserveerde parkeerplaats kan je vinden in een parkeergarage in de buurt van het Colosseum. Na reservering krijg je het adres en informatie over hoe het werkt als je met de auto daar bent. Ook ontvang je dan uitleg over hoe het werkt bij het Colosseum en hoe je de wachtrij kunt ontlopen (skip-the-line) en waar je de halte van de Hop on Hop off bus kunt vinden.

Voor het bezoek aan het Colosseum is er geen tijdslot, je kunt dus je eigen dagschema bepalen. Je kunt het dagje Rome starten met een bezoek aan het Colosseum en het Forum Romanum. Je kunt dit ook later doen en eerst de stad verkennen met de Hop on Hop off bus die langs alle bezienswaardigheden van Rome rijdt. De bus stopt ook bij het Colosseum, dus aan het einde van de dag kun je daar weer in je auto stappen en naar je accommodatie gaan.

Rome bezienswaardigheden

In Rome hoef je je niet te vervelen. Er is voldoende te zien en te doen in deze hoofdstad van Italië. Uitgebreide informatie en tips over de bezienswaardigheden, musea, restaurants en winkels in Rome vind je op Rome-Nu, de online stadsgids over Rome!

BEZOEK ROME-NU>>

Korting

Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je tickets voor andere attracties, musea, tours en cruises in Rome met 20% korting kunt bestellen. Deze korting geldt voor beroemde attracties als de Sint-Pietersbasiliek, de Vaticaanse Musea, Galleria Borghese, de Engelenburcht en nog veel meer.

Voordelen

  • Start je stedenstrip naar Rome relaxed, parkeer je auto dichtbij het Colosseum op een gereserveerde plaats.
  • Skip the line-tickets voor het Colosseum en Forum Romanum, zodat je veel tijd bespaart (incl. audioguide)
  • Geen stress in de stad, verken de stad met de Hop on Hop off bus, inclusief audioguide (Engels)
  • Alle tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft dus niks op te halen
  • Geld besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Rome