New York Pass

De kaart die je meeneemt door New York

 

De New York Pass

De stadskaart voor New York

De New York Pass is de beste keus als je veel wil zien en doen in New York in een relatief korte tijd. Met de pas heb je gratis toegang tot meer dan 80 attracties en activiteiten. Dat is natuurlijk erg veel en Wij adviseren dan ook om de New York Pass aan te schaffen als je minstens drie dagen in New York bent. Bij een korter verblijf kun je beter kiezen voor de New York Explorer Pass of de New York CityPass. De kortingskaart verschaft toegang tot enkele van New Yorks meest bekende bezienswaardigheden: Empire State Building, Vrijheidsbeeld, Top of the Rock en beroemde musea als het Guggenheim en het Metropolitan Museum of Art. Met de citypas zijn deze attracties een stuk goedkoper dan als je losse kaartjes koopt. Het mooie is dat je met deze pas bij sommige van deze attracties ook ‘Fast Track’-toegang krijgt, waardoor je kostbare tijd bespaart. De New York Pass geeft daarnaast ook toegang tot wat minder bekende attracties als de New York Hall of Science, Staten Island Botanical Garden, Brooklyn Botanical Garden en de Fraunces Tavern.

Geen wachtrijen

Met de New York Pass kun je bij de meeste attracties gebruik maken van een skip-the-line of fast-track-ingang, waarmee je veel tijd kunt besparen tijdens je citytrip naar New York omdat je niet in de wachtrij hoeft voor kaartjes.

Vervoer

Het openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart, maar je kan in New York heel gemakkelijk meerdaagse kaarten voor de metro kopen en die brengt je snel en goedkoop overal naar toe. Met de pas kan je wel gratis gebruik maken van de Hop-on Hop-off bus, een perfecte manier om de stad te leren kennen tijdens een ontspannen tour langs de belangrijkste highlights van New York. Met de eendaagse New York Pass kun je één dag van de Big Bus Hop-on Hop-off bus gebruikmaken op de Uptown en Downtown loops. De New York Pass voor 2, 3, 5, 7 en 10 dagen is inclusief een 2-daags ticket voor de Big Bus Hop-on Hop-off en ook hiermee kun je de Uptown en Downtown tour doen.

Gratis reisgids en plattegrond

Bij de New York City Pass krijg je een handige gratis gids met bijna 200 pagina’s vol tips en informatie over de bezienswaardigheden, musea en activiteiten in New York. Een handige plattegrond wijst je de weg in de stad.

Kortingen

Behalve de gratis toegang tot meer dan 80 attracties en activiteiten in New York, geeft de pas geeft ook korting in diverse restaurants en winkels in Manhattan.

Producten

De New York Pass is 1, 2, 3, 5, 7 of 10 dagen geldig. Bij de voordeelpas is inbegrepen:

  • Gratis toegang tot tientallen attracties
  • Skip-the-line toegang bij veel top-attracties
  • Gratis deelname aan fietstours, wandeltours en cruises
  • Reservering mogelijk voor 17 populaire tours
  • Korting bij diverse restaurants en winkels
  • Handige gids met veel tips en plattegronden

Rated by 19 Happy Travelers!

(4/5)
New York Pass

Hoe werkt het?

De New York Pass kun je bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van New York kunt omwisselen voor de kaart. Het is slim om de pas zo vroeg mogelijk op de dag te activeren aangezien de geldigheid ervan per kalenderdag gaat. De meeste attracties in New York zijn al vroeg open, en hoe vroeger je ergens bent, hoe rustiger het er over het algemeen is.

De stad New York

New York, the city that never sleeps, is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. In totaal wonen er ruim 9 miljoen mensen in New York. Manhattan is de belangrijkste en meest bekende wijk van de stad. New York bruist dag en nacht en is een ideale stad voor een stedentrip.

De hoogtepunten

In New York wemelt het van de highlights. Veel daarvan kun je gratis bewonderen, zoals bijvoorbeeld Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Wall Street, Grand Central Terminal, 5th Avenue en het High Line Park. Tickets heb je nodig voor andere toppers zoals Empire State Building, Top of the Rock, Vrijheidsbeeld, Madison Square Garden, 9/11 Memorial, One World Observatory, de hop-on hop-off bus en beroemde musea als MoMa (Museum of Modern Art), Guggenheim Museum en Metropolitan Museum, en dan kan een New York Pass veel geld en tijd besparen!

New York Pas

Wat te zien en te doen in New York: