New York Explorer Pass

Ga op ontdekkingsreis

 

New York Explorer Pass

De kaart om New York te ontdekken

Met de New York Go City Explorer Pass bepaal je zelf hoeveel en welke attracties je wil bezoeken tijdens een citytrip naar New York. Het aanbod is groot: je hebt de keuze uit meer dan 95 attracties, musea en tours! Je kan een voordeelpas kopen die toegang geeft tot 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties en tours naar keuze. Het voordeel is dat je er een vaste prijs voor betaalt, die veel voordeliger is dan wanneer je losse kaartjes zou kopen. Het voordeel kan oplopen tot 45%!

Je kan ook veel beter dan bij sommige andere stadspassen je eigen tempo bepalen om New York en haar bezienswaardigheden te verkennen. De pas is namelijk gedurende 60 dagen geldig. Bovendien profiteer je van speciale voordelen, waaronder kortingen bij cadeauwinkels of een gratis audioguide bij bepaalde attracties. Met deze citypass geniet je van ‘skip-the-line’-toegang bij veel van de topattracties in New York.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in New York. Met de New York Go City Explorer Pass geniet je van ‘skip-the-line’-toegang bij vele topattracties in New York, je hoeft niet meer in de rij voor een kaartje! Denk aan beroemde attracties als het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, 9/11 Museum en Memorial, MoMa, Top of the Rock en Guggenheim Museum, en tours met bijv. de hop-on hop-off bus.

Vervoer

Het openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart, maar je kan in New York heel gemakkelijk meerdaagse kaarten voor de metro kopen en die brengt je snel en goedkoop overal naar toe. Je kan wel een ticket voor de hop-on hop-off bus bestellen bij de New York Explorer Pass. Deze bus brengt je ook langs de belangrijkste highlights van New York.

Gratis gids en plattegrond

Bij de New York Explorer Pass krijg je een handige digitale gids met informatie en tips over alle deelnemende attracties en activiteiten (beschrijvingen, openingstijden, routebeschrijvingen, enz.) en handige kaarten van New York.

Kortingen

Met de voordeelpas krijg je bovendien kortingen en speciale aanbiedingen bij geselecteerde restaurants en cadeauwinkels of een gratis audiogids bij geselecteerde attracties.

Producten

Voordat je een Explorer Pass aanschaft, kiest je eerst hoeveel bezienswaardigheden je wil bezoeken tijdens een citytrip naar New York.

  • Keuze uit 2, 3, 4, 5, 6, 7 of 10 attracties die je wil bezoeken
  • Vrije keuze uit ruim 95 bezienswaardigheden en activiteiten (tours, cruises)
  • Bespaar tot 45% op losse kaartjes
  • Geen wachtrijen, skip-the-line bij veel topattracties
  • Bepaal je eigen tempo, de stadspas is geldig voor 60 dagen
  • Uitgebreide stadsgids en plattegrond, beschikbaar in 5 talen
  • De pas is helemaal digitaal. Je hoeft niks op te halen in New York

Rated by 293 Happy Travelers!

(4/5)
new york explorer pass

Hoe werkt de New York Explorer Pass?

Voordat je een Explorer Pass aanschaft, kiest je eerst hoeveel bezienswaardigheden je wil bezoeken tijdens een citytrip naar New York. Zo bepaal je welke pas het meest geschikt is (2,3,4,5,6,7 of 10 attracties). Je Explorer Pass wordt onmiddellijk in pdf-formaat naar je doorgestuurd. De pdf kun je vervolgens op je telefoon opslaan of printen. Deze pdf bevat je individuele Explorer Pass met streepjescode, samen met de digitale gids. Bij de Explorer Pass zit een digitale gids inbegrepen met handige informatie over de verschillende bezienswaardigheden in New York en duidelijke instructies over hoe je de citypass moet gebruiken bij elke attractie. De New York Go City Explorer Pass wordt op de datum van het eerste gebruik geactiveerd en is dan 60 dagen na het eerste gebruik geldig.

De stad New York

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. In totaal wonen er ruim 9 miljoen mensen in New York. Manhattan is de belangrijkste en meest bekende wijk van de stad. New York bruist dag en nacht en is een ideale stad voor een citytrip.

De hoogtepunten

In New York, the city that never sleeps. wemelt het van de highlights. Veel daarvan kun je gratis bewonderen! Denk aan attracties als Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Wall Street, Grand Central Terminal, 5th Avenue en het High Line Park. Tickets heb je nodig voor andere toppers zoals Empire State Building, Top of the Rock, Vrijheidsbeeld, Madison Square Garden, 9/11 Memorial Monument, One World Observatory en beroemde musea als MoMa (Museum of Modern Art), Guggenheim Museum en Metropolitan Museum, en dan is de New York Go City Explorer Pass een ideale voordeelpas!

new york explorer pass 3

Wat te zien en te doen in New York: