New York Explorer Pass

Ga op ontdekkingsreis

 

Home 9 Citytrip New York 9 New York Explorer Pass

Door het afbouwen van de maatregelen tegen het Corona-virus openen langzaamaan de attracties en services van Citypasses weer. Om een actuele stand te bekijken van welke producten er momenteel aangeboden worden in een pas en welke niet, kun je het beste even doorklikken op de Bestel-knop die op verschillende plekken in de citypas pagina staat. Daar vind je het meest actuele aanbod.

 

New York Explorer Pass

De kaart om New York te ontdekken

Met de New York Explorer Pass bepaal je zelf hoeveel en welke attracties je wil bezoeken tijdens een citrip naar New York. Het aanbod is groot: je hebt de keuze uit bijna zestig attracties, tours en andere activiteiten. Je kan een voordeelpas kopen die toegang geeft tot 3, 4, 5, 7 of 10 attracties. Het voordeel is dat je er een vaste prijs voor betaalt, die veel voordeliger is dan wanneer je losse kaartjes zou kopen. Het voordeel kan oplopen tot 45%! Je kan ook veel beter dan bij sommige andere stadspassen je eigen tempo bepalen om New York en haar bezienswaardigheden te verkennen. De pas is namelijk gedurende 30 dagen na het eerste gebruik geldig. Bovendien profiteer je van Met de citypass geniet je van ‘skip-the-line’-toegang bij veel van de topattracties in New York.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in New York. Met deze citypass geniet je van ‘skip-the-line’-toegang bij vele topattracties in New York, je hoeft niet meer in de rij voor een kaartje!

Vervoer

Het openbaar vervoer is niet inbegrepen in de kaart, maar je kan in New York heel gemakkelijk meerdaagse kaarten voor de metro kopen en die brengt je snel en goedkoop overal naar toe. Je kan wel een ticket voor de hop-on hop-off bus bestellen bij de New York Explorer Pass. Deze bus brengt je ook langs de belangrijkste highlights van New York.

Gratis gids en plattegrond

Bij de New York Explorer Pass krijg je een handige gids met informatie en tips over alle deelnemende attracties en activiteiten (beschrijvingen, openingstijden, routebeschrijvingen, enz.) en handige kaarten van New York.

Kortingen

Met de voordeelpas krijg je bovendien kortingen en speciale aanbiedingen bij geselecteerde restaurants en winkels.

Producten

Voordat je een Explorer Pass aanschaft, kiest je eerst hoeveel bezienswaardigheden je wil bezoeken tijdens een citytrip naar New York.

  • Keuze uit 3, 5, 7 of 10 attracties die je wil bezoeken
  • Vrije keuze uit ruim 50 bezienswaardigheden en activiteiten (tours, cruises)
  • Bespaar tot 45% op losse kaartjes
  • Geen wachtrijen, skip-the-line bij veel top-attracties
  • Bepaal je eigen tempo, de stadspas is geldig voor 30 dagen
  • Uitgebreide stadsgids en plattegrond, beschikbaar in 5 talen

Hoe werkt het?

Voordat je een Explorer Pass aanschaft, kiest je eerst hoeveel bezienswaardigheden je wil bezoeken tijdens een citytrip naar New York. Zo bepaal je welke pas het meest geschikt is (3,5,7 of 10 attracties). Na aankoop van de pas ontvang je een voucher waarmee je in New York de pas kunt ophalen (locaties staan op de voucher). Bij de Explorer Pass zit een digitaal boekje inbegrepen met handige informatie over de verschillende bezienswaardigheden in New York en duidelijke instructies over hoe je de citypas moet gebruiken bij elke attractie. De New York City Explorer Pass wordt op de datum van het eerste gebruik geactiveerd en is dan 30 dagen na het eerste gebruik geldig.

De stad New York

New York is de grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. In totaal wonen er ruim 9 miljoen mensen in New York. Manhattan is de belangrijkste en meest bekende wijk van de stad. New York bruist dag en nacht en is een ideale stad voor een citytrip.

De hoogtepunten

In New York, the city that never sleeps. wemelt het van de highlights. Veel daarvan kun je gratis bewonderen! Denk aan attracties als Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, Wall Street, Grand Central Terminal, 5th Avenue en het High Line Park. Tickets heb je nodig voor andere toppers zoals Empire State Building, Top of the Rock, Vrijheidsbeeld, Madison Square Garden, 9/11 Memorial Monument, One World Observatory en beroemde musea als MoMa (Museum of Modern Art), Guggenheim Museum en Metropolitan Museum, en dan is de New York Explorer Pass een ideale voordeelpas!