Madrid iVenture Card

Op een slimme manier Madrid bezoeken

 

Home 9 Citytrip Madrid 9 Madrid iVenture Card

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

Madrid iVenture kaart

Snelle toegang

De Madrid iVenture Card is een ‘smart card’ waarmee je bij de belangrijkste attracties in Madrid handig en snel naar binnen kunt, zonder geld en zonder kaartje. Je kunt bij aanschaf kiezen of je 3 of 5 bezienswaardigheden, musea en tours wil zien en doen tijdens een stedentrip naar Madrid. Met deze citypas kun je via een aparte ingang gratis en zonder wachtrij naar binnen bij druk bezochte attracties als het Prado Museum en de tour door het stadion van Real Madrid. Maak een tour met de hop-on hop-off bus langs alle bezienswaardigheden van Madrid. Tijdens een citytrip naar Madrid kun je met deze handige card de stad in je eigen tempo en zonder stress verkennen, want de pas is na activering 7 dagen geldig. Bovendien vermijd je bij de meeste attracties de wachtrij en kun je via een skip-the-line toegang snel naar binnen. Je kunt ook kiezen voor een excursie naar het prachtige Toledo of Las Rozas Shopping Village.

Geen wachtrijen

Met deze citypas heb je geen last van de vaak lange wachtrijen bij het wereldberoemde Prado Museum en bij de stadiontour door het stadion van Real Madrid. Je kunt naar binnen via een snelle skip-the-line toegang. Ook voor het Wax Museum, het stadion van Atletico Madrid en de Kabelbaan in Madrid geldt de skip-the-line toegang.

Vervoer

Met de Madrid iVenture Card heb je recht op de Madrid Highlights Bus Tour of de Madrid City Tour met de hop-on hop-off bus. Hiermee kom je langs alle hoogtepunten van Madrid. Je kunt ook een fietstour van 3 uur maken, met een gids of een Segway-tour van 1 uur.

Producten

Bij de iVenture Card Madrid kan je kiezen voor 3 of 5 attracties en activiteiten uit een lijst van 24. Met de Unlimited Pass heb je onbeperkt toegang tot alle attracties en tours.

  • Gratis toegang tot belangrijke attracties als Prado Museum en de Real Madrid stadiontour
  • Ticket voor hop-on hop-off bus
  • Fietstour met gids of Segway-tour
  • Keuze uit diverse restaurants om te dineren
  • Excursie naar Toledo of Las Rozas Shopping Village
  • Handige gids met informatie en een plattegrond
  • Kaart is 7 dagen geldig
iventurecard madrid

Hoe werkt het?

De Madrid i Venture Card kun je online bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Madrid kunt omwisselen voor de kaart (Julia Travel Office, Calle San Nicolas). De citypas wordt pas geactiveerd bij het afhaalpunt of op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Madrid. De voordeelkaart is vervolgens liefst zeven dagen geldig.

De stad Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en vormt het geografische en culturele hart van het land. De Madrilenen zijn trots op hun fraaie stad en dat is terecht! Drie wereldberoemde musea, prachtige bezienswaardigheden, topvoetbal, het Madrileense leven en uitgaansleven dat zich grotendeels afspeelt op straat, maken de stad tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.

De hoogtepunten

In Madrid valt er enorm veel te zien en te beleven. Voor liefhebbers van kunst en cultuur zijn er drie wereldberoemde musea: Museo del Prado, Museo Reina Sofia en het Thyssen-Bornemisza Museum. Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stadions van Real en Atletico Madrid. Daarnaast zijn er nog tal van andere hoogtepunten en bezienswaardigheden zoals het Koninklijk Paleis (Palacio Real), het park El Retiro, Plaza Mayor en de kathedraal.

iventure card madrid 2