Madrid Card

Op avontuur in de Spaanse hoofdstad

 

Home 9 Citytrip Madrid 9 Madrid Card

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Madrid kaart

Voor de ultieme Madrid citytrip

Geniet van je citytrip naar Madrid met de voordelen van de Madrid Card. Deze stadspas biedt gratis toegang en skip-the-line tot meer dan 50 musea en monumenten in Madrid, waaronder het Prado Museum, Thysen-Bornemisza Museum, Reina Sofia Nationaal Museum en het Koninklijk Paleis, gratis toegang tot de stadions van Real Madrid en Atletico Madrid en kortingen in bekende winkels en restaurants. Afhankelijk van de duur van je stedentrip kun je een kaart voor 1, 2, 3 of 5 dagen kiezen.

Geen wachtrijen

Haal het maximale uit je verblijf in Madrid door de lange rijen te ontwijken bij top-attracties als het Prado Museum, het Koninklijk Paleis en het stadion van Real Madrid. Met de Madrid Card heb je exclusieve skip-the-line toegang tot meer dan 50 musea en monumenten in Madrid.

Gratis reisgids en plattegrond

Bij de Madrid Card krijg je een gratis reisgids met handige plattegrond van de stad, zodat je gemakkelijk je weg kan vinden in Madrid. Met informatie over de attracties, musea, deelnemende bedrijven en toeristische diensten (in 6 talen).

Kortingen

Met de kaart heb je recht op korting bij diverse winkels en restaurants in Madrid. Korting op de informatieve tours met gids van Discover Madrid en korting op de toegangsprijs of gratis drankjes bij flamenco-shows. De kaart geeft ook recht op een gratis drankje en traditionele Spaanse tapas.

Producten

De Madrid is beschikbaar voor 24, 48, 72 en 120 uur. In het pakket van de citypas zitten de volgende producten:

  • Gratis entree en skip-the-line toegang tot meer dan 50 musea en monumenten in Madrid.
  • Kortingen bij diverse restaurants en winkels in Madrid.
  • Kortingen bij diverse tours
  • Korting op de toegangsprijs of gratis drankjes bij flamenco-shows.
  • Toeristengids met handige plattegrond met informatie over de deelnemende attracties en bedrijven.
  • Gratis tapas en een drankje.
madrid card 6

Hoe werkt het?

De Madrid Card kun je online bij ons bestellen. Je ontvangt dan een bevestigingsmail met voucher die je in het centrum van Madrid op diverse locaties kunt omwisselen voor de kaart. De citypas wordt pas geactiveerd bij de afhaalpunten of op het moment dat je hem voor de eerste keer gebruikt bij één van de attracties of musea in Madrid.

De stad Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en vormt het geografische en culturele hart van het land. De Madrilenen zijn trots op hun fraaie stad en dat is terecht! Drie wereldberoemde musea en diverse prachtige bezienswaardigheden, het Madrileense leven en uitgaansleven dat zich grotendeels afspeelt op straat, maken de stad tot een perfecte bestemming voor een stedentrip.

De hoogtepunten

In Madrid valt er enorm veel te zien en te beleven. Voor liefhebbers van kunst en cultuur zijn er drie wereldberoemde musea: Museo del Prado, Museo Reina Sofia en het Thyssen-Bornemisza Museum. Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen in de stadions van Real Madrid en Atletico Madrid. Daarnaast zijn er nog tal van andere hoogtepunten zoals het Koninklijk Paleis (Palacio Real), het El Retiro park, Plaza Mayor en de kathedraal.

madrid card 3
madrid card 4