Kaapstad City Pass

Ontdek Zuid-Afrika

 

Home 9 Citytrip Kaapstad 9 Cape Town City Pass

Kaapstad City Pass

Ontdek Kaapstad op een ontspannen en relatief goedkope manier met de Kaapstad City Pass. Met deze stadspas verzeker je je van tevoren van tickets voor de populairste en druk bezochte attracties in Kaapstad: de kabelbaan naar de top van de Tafelberg en de boottocht en rondleiding op Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela jarenlang gevangen zat. Tickets voor de hop-on hop-off bus zijn ook inbegrepen (24 uur), hiermee rij je comfortabel langs de highlights van Kaapstad. Als extra optie kun je kiezen voor een transfer van de luchthaven naar het centrum van de stad.

Omdat de weersomstandigheden op de Tafelberg niet altijd te voorspellen zijn (het kan er heel mistig zijn of heel hard waaien en dan is de kabelbaan gesloten), kun je 7 dagen gebruik maken van de kabelbaan naar de Tafelberg. Je kunt dus zelf een geschikt moment uitkiezen tijdens je verblijf in Kaapstad. En omdat de tour naar Robbeneiland altijd snel is volgeboekt, wordt na bestelling van de citypas gevraagd wanneer je Robbeneiland wil bezoeken, zodat er plaatsen kunnen worden gereserveerd.

Deze citypas is vooral geschikt voor mensen die tijdens een vakantie in Zuid-Afrika of citytrip naar Kaapstad niet alles hoeven te zien, maar wel de belangrijkste bezienswaardigheden van de mooiste stad van Zuid-Afrika. Een groot voordeel van deze pas is dat de kaart geen 24 uur, 48 uur of andere vereisten kent. Je kunt zelf bepalen wat en wanneer je iets bezoekt en zodoende wordt je niet opgejaagd.

Gratis vervoer

Bij de Kaapstad City Pass is een tour met de hop-on hop-off bus inbegrepen, inclusief audioguide. Hiermee rij je veilig en comfortabel langs de hoogtepunten van Kaapstad. Voor 15 euro extra kun je ook de transfer van de luchthaven naar het centrum van Kaapstad bijboeken. Een taxi brengt je dan comfortabel en zonder stress naar de stad.

Kortingen

Naast de gratis toegang tot de belangrijkste attracties van Kaapstad en de gratis hop-on hop-off bus kun je met deze pas nog tal van kortingen krijgen. Zodra je de Kaapstad City Pass hebt besteld, ontvang je een kortingscode. Met deze code kun je een korting van 20% krijgen op boekingen voor andere attracties en musea of op een safari of wijntour.

Producten

  • Gratis ticket voor de beroemde Tafelberg Kabelbaan (7 dagen geldig)
  • Gratis Tour naar het Robben Island Museum, de gevangenis van Nelson Mandela
  • Gratis tickets voor de hop-on hop-off bus (1 dag), zodat je de stad veilig en gemakkelijk kan ontdekken.
  • Korting op attracties, musea, safari’s en wijnproeverijen.
  • Kies de luchthaven transfer voor een veilige en comfortabele taxirit naar de stad.

Hoe werkt het?

Je hoeft de pas niet op te halen in Kaapstad maar je kunt thuis direct alles online regelen! Tijdens de reservering wordt gevraagd wanneer je Robbeneiland wilt bezoeken. Als gevolg van de hoge populariteit van het gevangeniseiland en museum, is het belangrijk dat vooraf een reservering wordt gemaakt. Na de boeking ontvangt je de tickets voor de Robbeneiland Tour, de Tafelberg Kabelbaan en de hop-on hop-off bus. Je ontvangt ook een kortingscode waarmee je korting kan krijgen bij andere musea, attracties, tours en excursies.

Kaapstad

Kaapstad (Cape Town) is de hoofdstad van de provincie West-Kaap en het wetgevend centrum van Zuid-Afrika. Kaapstad is de meest geliefde en drukst bezochte stad van Zuid-Afrika. De stad aan de voet van de imponerende Tafelberg is een moderne en levendige metropool. Het ontbreken van tijdsverschil maakt Kaapstad ook tot een prima bestemming voor een stedentrip.

Bezienswaardigheden Cape Town

Kaapstad is bekend vanwege een aantal beroemde bezienswaardigheden, zoals de 1000 meter hoge Tafelberg, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt op Kaapstad en omgeving, en natuurlijk Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela bijna 20 jaar gevangen zat. Een bezoek aan de kleurrijke wijk Bo-Kaap en een township zijn zeker ook de moeite waard. Het Victoria & Alfred Waterfront is een gigantische mal met winkels, restaurants, bioscopen, markten en een scheepsvaartmuseum. Een rit naar de prachtige Kaap de Goede Hoop is ook een van de highlights bij Kaapstad.