Costa Dorada Barcelona Dagpas

Een heerlijk dagje Barcelona

Home 9 Citytrip Barcelona 9 Costa Dorada Barcelona Dagpas

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Costa Dorada Barcelona Dagpas

Ontdek Barca

Barcelona staat bekend om haar prachtige stranden, de Gotische wijken, FC Barcelona en het Camp Nou Stadion en al het prachtigs wat Antoni Gaudí de stad heeft geschonken zoals de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batllo en nog veel meer! Barcelona is echter ook een drukke stad. Het verkeer is hectisch, parkeren duur en parkeerplekken moeilijk te vinden. Voor de belangrijkste attracties en musea staan vaak lange wachtrijen en de bezienswaardigheden liggen ook niet allemaal op loopafstand. De Costa Dorada Barcelona Day Pass is daarom een aanrader als je vanuit je camping, hotel of vakantiehuis aan de Costa Dorada (of Costa Daurada) Barcelona wil bezoeken.

De pas biedt skip the line toegang tot de Sagrada Familia, een retourtje per trein vanaf de Costa Dorada (vanaf verschillende locaties) naar Barcelona of een parkeerplek vooor je auto in het centrum van de stad, tickets voor de Hop on Hop off bus met Nederlandse audioguide en daarnaast nog kortingen op de belangrijkste bezienswaardigheden in Barcelona, zoals Park Güell, Camp Nou Experience, Casa Batllo, Casa Mila en nog veel meer. Je ontvangt alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas in de stad nog moet ophalen.

Wat zit er in de Costa Dorada Barcelona Dagpas?

 • Skip the line tickets voor de Sagrada Familia
 • Audioguide voor de Sagrada Familia in het Engels
 • Tickets voor de Hop on Hop off Bus (met Nederlandse audioguide)
 • Retour tickets voor de treinreis vanuit de Costa Dorada naar Barcelona of een parkeerplek in het stadscentrum
 • Korting op wat je verder nog wilt bezoeken in Barcelona (bijv. Park Güell, Camp Nou Experience, Casa Batllo, Casa Mila en nog veel meer)

Hoe werkt het?

 • Kies de datum waarop je Barcelona wil bezoeken
 • Selecteer of je dat met de trein of auto wil doen.
 • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
 • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

Met de trein naar Barcelona

De trein vertrekt vanaf de Costa Dorada vanuit de plaatsen Cambrils, Salou of Tarragona naar Barcelona. De treinen vertrekken een aantal keer per uur. Na reservering kun je ons laten weten vanaf welke locatie en op welk tijdstip je wil vertrekken en hoe laat je de trein weer terug wilt pakken. Een auto kun je eenvoudig parkeren bij het station van één van deze locaties. De trein arriveert op het Centraal Station van Barcelona: Station Sants. Vanaf Station Sants kun je eenvoudig op de Hop on Hop off bus stappen om alle hoogtepunten van Barcelona te zien. Na reservering krijg je informatie waar de bus vertrekt en hoe je hier binnen 5 minuten heen kunt lopen. De Hop on Hop off bus stopt ook weer bij station Sants zodat je eenvoudig weer terug kunt reizen naar de Costa Dorada.

Met de auto

Voor auto’s zijn parkeerplekken gereserveerd in een parkeergarage in het stadscentrum van Barcelona (dichtbij Placa de Catalunya). Je hoeft dus niet de stad rond te rijden op zoek naar parkeergarages die nog plek hebben. De parkeerkaart is geldig voor 1 dag en je kunt de parkeergarage inrijden vanaf 8.00 uur in de ochtend. Vanaf deze locatie kunt je de Hop on Hop off bus pakken. Na reservering krijg je een kaart hoe je de halte van de Hop on Hop off bus kunt vinden. Voor de parkeergarage krijg je een code. De parkeergarage herkent het kenteken en dan kun je automatisch naar binnen. Als je een huurauto hebt en het kenteken nog niet weet, dan kun je alvast een reservering maken en deze informatie later doorgeven.

Barcelona dagpas daypass costa daurada dorada

Korting

Na reservering ontvang je ook een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op tickets voor bezienswaardigheden, musea en tours in Barcelona.

Voordelen

 • Start je stedenstrip naar Barcelona relaxed, reis in de trein naar de stad of parkeer je auto in de binnenstad op een gereserveerde plaats.
 • Skip the line toegang voor La Sagrada Familia zodat je veel tijd bespaart
 • Geen stress in Barcelona, verken de hele stad met de Hop on Hop off Bus
 • Geld en tijd besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Barcelona
 • Alle tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft dus niks meer op te halen