Costa Brava Barcelona Dagpas

De ideale excursie

Home 9 Citytrip Barcelona 9 Costa Brava Barcelona Dagpas

DEZE PAS IS HELAAS NIET LANGER BESCHIKBAAR. BEKIJK HIER ONS ALTERNATIEF:

De Costa Brava Barcelona Dagpas

Maak een citytrip naar Barcelona

Barcelona staat bekend om haar prachtige stranden, de Gotische wijken, FC Barcelona en het Camp Nou Stadion en al het prachtigs wat Antoni Gaudí de stad heeft geschonken, zoals de Sagrada Familia, Park Güell, Casa Batllo en nog veel meer! Barcelona is echter ook een drukke stad. Het verkeer is hectisch, parkeren duur en parkeerplekken moeilijk te vinden. Voor de belangrijkste attracties en musea staan vaak lange wachtrijen en de bezienswaardigheden liggen ook niet allemaal op loopafstand. De Costa Brava Barcelona Day Pass is daarom een aanrader als je vanuit je camping, hotel of vakantiehuis aan de Costa Brava Barcelona wil bezoeken.

De pas biedt skip the line toegang tot de Sagrada Familia, een retourtje per luxe bus vanaf de Costa Brava (vanaf verschillende locaties) naar Barcelona of een parkeerplek voor je auto in het centrum van de stad, tickets voor de Hop on Hop off bus met Nederlandse audioguide en daarnaast nog kortingen op de belangrijkste bezienswaardigheden in Barcelona, zoals Park Güell, Camp Nou Experience, Casa Batllo, Casa Mila en nog veel meer. Je ontvangt alles per mail en verliest dus geen tijd omdat je de pas in de stad nog moet ophalen.

Wat zit er in de Costa Brava Barcelona Dagpas?

 • Skip the line tickets voor de Sagrada Familia
 • Audioguide voor de Sagrada Familia in het Engels
 • Hop on Hop off Bus tickets (met Nederlandse audioguide)
 • Retour tickets voor de busreis vanuit de Costa Brava naar Barcelona of een parkeerplek in het stadscentrum
 • Korting op wat je verder nog wilt bezoeken in Barcelona (bijv. Park Güell, Camp Nou Experience, Casa Batllo, Casa Mila en nog veel meer)

Hoe werkt het?

 • Kies de datum waarop je Barcelona wil bezoeken
 • Selecteer of je dat met de bus of auto wil doen.
 • Selecteer het aantal volwassenen en kinderen
 • Tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft niets op te halen

Met de bus naar Barcelona

De luxe bus vertrekt vanaf de Costa Brava vanaf de plaatsen Malgrat de Mar, Calella, Blanes, Santa Susana, Lloret de Mar, Tossa de Mar en Platja D´Aro. De bus vertrekt rond 10.00 uur in de ochtend en rijdt vanaf de Costa Brava naar Station Nord in Barcelona (dichtbij het strand). Na reservering van de dagpas kun je ons laten weten vanaf welke locatie je wil vertrekken. Een auto kun je eenvoudig parkeren in het centrum van één van deze locaties als je hier niet verblijft. Vanaf Station Nord kun je eenvoudig op de Hop on Hop off bus stappen om alle hoogtepunten van Barcelona te zien. Na reservering krijg je informatie waar de bus vertrekt en hoe je hier binnen 5 minuten heen kunt wandelen. Rond 19.00 uur in de avond vertrekt de bus weer vanaf Station Nord terug naar de Costa Brava (naar de locatie die je geselecteerd hebt). Je ontvangt de exacte vertreklocaties en tijdstippen na reservering.

Voor de Sagrada Familia krijg je een tijdslot, tussen 15.30 en 16.30 uur. Omdat het druk is bij de Sagrada Familia werken zij met tijdsloten voor entree om het aantal bezoekers over de dag te spreiden. Na binnenkomst mag je zo lang blijven als je wil. De Hop on Hop off bus stopt ook bij de Sagrada Familia. Na het boeken van de Barcelona Day Pass is het niet mogelijk om de data of tijdsloten van de Sagrada Familia te wijzigen. De Sagrada Familia accepteert geen wijzigingen of annuleringen. Let ook op je kleding als je de Sagrada Familia bezoekt. De toegang tot de basiliek kan worden ontzegd als je geen gepaste kleding draagt.

Met de auto

Voor auto’s zijn parkeerplekken gereserveerd in een parkeergarage in het stadscentrum van Barcelona (dichtbij Placa de Catalunya). Je hoeft dus niet de stad rond te rijden op zoek naar parkeergarages die nog plek hebben. De parkeerkaart is geldig voor 1 dag en je kunt de parkeergarage inrijden vanaf 8.00 uur in de ochtend. Vanaf deze locatie kan je de Hop on Hop off bus pakken. Na reservering krijg je een kaart hoe je de halte van de Hop on Hop off bus kunt vinden. Voor de parkeergarage krijg je een code. De parkeergarage herkent het kenteken en dan kun je automatisch naar binnen. Als je een huurauto hebt en het kenteken nog niet weet, dan kan je alvast een reservering maken en deze informatie later doorgeven.

Barcelona dagpas daypass costa brava

Korting

Na reservering ontvang je ook een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op tickets voor bezienswaardigheden, musea en tours in Barcelona.

Voordelen

 • Start je stedenstrip naar Barcelona relaxed, reis in een luxe bus naar de stad of parkeer je auto in de binnenstad op een gereserveerde plaats.
 • Skip the line toegang voor La Sagrada Familia zodat je veel tijd bespaart
 • Geen stress in Barcelona, verken de hele stad met de Hop on Hop off bus
 • Geld en tijd besparen dankzij kortingen op attracties en tours in Barcelona
 • Alle tickets en reserveringen worden per mail verstuurd, je hoeft dus niks meer op te halen